Vedat Muriç'e 5 Talip Var! İşte O Kulüpler!

Fenerbahçe'nin yükselen değeri Vedat Muriç, gollerini atmaya devam ederken Avrupa'nın 5 büyük kulübü Kosovalı golcü için devre arasında sarı-lacivertli kulübün kapısını çalacak.

23.09.2019-11:17 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-11:12)

Fenerbahçe'de performansı her geçen gün artan Vedat Muriç'in talipleri bitmiyor. Sezon başında Galatasaray ile transfer yarışına tutuşan sarı lacivertliler bu savaştan galip gelerek Vedat'ı renklerine bağlamıştı. Kısa sürede takıma adapte olan Kosovalı yıldız dünya devlerini peşinden koşturmaya başladı.

5 BÜYÜK KULÜP KAPIDA..

İtalya’dan Juventus, Lazio ve Napoli, İngiltere’den Tottenham ve Fransa’dan Monaco, 25 yaşındaki başarılı golcü ile yakından takip ediyor. Bu 5 kulübün devre arasındaki transfer döneminde Fenerbahçe’nin kapısını çalması bekleniyor.

"UZUN YILLAR FENERBAHÇE'DE FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUM.."

Vedat Muriç: “Ben hiçbir zaman gol hedefi koymadım. Elimden geldiği kadar gol atmaya çalışacağım. Dünyadaki her kulüp, her scout, her yerde futbolcu izliyor. Bunların olması normal. Geçen sene de F.Bahçe ile ismim anılıyordu. Bu durum beni olumsuz etkilemez, büyük başarılar için motive ediyor. Benim öncelikli hedefim F.Bahçe. Burada uzun yıllar oynayıp adımı kulübün efsaneleri arasına yazdırmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal