09.03.2020-16:47 (Son Güncelleme:28.03.2024-21:22)


1

Karşı cins için daha çekici görünmek ya da onun için vazgeçilmez kadın olmak birçok kadının aklını kurcalayan bir durumdur. Hem kendiniz olmak hem de karşı cins için vazgeçilmez kadın olmanızı sağlamak bunları yaparak mümkün! İşte vazgeçilmez kadın olmak için 5 püf nokta…



2

Gülümseyin

Gülümseyin

Pozitif enerji erkekler için vazgeçilmez bir unsurdur. Bu sebeple bol bol gülümsemeyi unutmayın. Doğal olun. Pozitif enerjinizi karşınızdaki kişinin de hissetmesine izin verin.



3

İyi Bir Dinleyici Olun

İyi Bir Dinleyici Olun

Karşınızdaki kişinin sorunlarına kulak verin ve çok daha anlayışlı davranmaya çalışın. Problemleri için çözümler üretin fakat onu yargılamayın.



4

Gizemli Olun

Gizemli Olun

Sizi merak etmesine müsaade edin. Bunun için özel bir çaba sarf etmeyin fakat hayatınız ile ilgili her detayı karşınızdaki kişiyle paylaşmayın. Böylece sizin sürprizlerle dolu olduğunuzu düşünecek ve size olan merakı daha da artacak.



5

Kendinize Güvenin

Kendinize Güvenin

Sınırlarını bilen, karakterini, zayıf ve güçlü taraflarını tanıyan ve tüm bunları olduğu gibi kabul eden kadınlar, erkekler için her zaman çok daha çekici olmuştur. Sizin kendi değerinizin farkında olmanız, kendinize güvenmeniz karşınızdaki kişiyi de etkileyecek ve sizin hakkınızda olan düşüncelerini olumlu yönde değiştirecektir.



6

Eğlenceyi Ön Planda Tutun

Eğlenceyi Ön Planda Tutun

Hem kendiniz hem de karşınızdaki kişi için eğlenecek aktiviteler ya da anlar oluşturun. Mutluluğunuzu önemseyin. Erkekler eğlenmeyi bilen kadınlar ile çok daha fazla vakit geçirmek ister.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR