Vartolu'nun Gözü Neden Kırmızı?

Show TV'nin fenomen dizisi olan Çukur dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizide birkaç bölüm gözükmeyen Vartolu Sadettin geri geldi. Afganistan'da bulunan Vartolu, kırmızı bir göz ile hikayesine devam ediyor. Peki Vartolu'nun gözü neden kırmızı? Vartolu sağ gözü neden kanlı?

26.01.2021-09:14 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-09:14) Vartolu'nun Gözü Neden Kırmızı?

Ekranların sevilen dizisi Çukur dün akşam 113. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde izleyiciyi meraklandıran bir dizi olay meydana geldi. Bu bölüm sonrası yeni bölüm iple çekilir oldu. Son İki bölümdür Afganistan'da amcasını arayan Vartolu Sadettin hakkında da sorular sorulmaya başlandı. Vartolu'nun gözü neden kırmızı? Vartolu sağ gözü neden kanlı? 

VARTOLU'NUN SAĞ GÖZÜ NEDEN KANLI?

Vartolu'nun sağ gözü bir süredir kırmızı. Bunun nedeni ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Erkan Kolçak Köstendil'in Vartolu karakterine hayat verdiği Çukur dün akşam heyecanlı bir bölümle hayranlarının karşısına çıktı. Afganistan'da çatışma içinde olan Vartolu'nun gözünün neden kanlı olduğu araştırılmaya başlandı. Çukur dizisinin sıkı takipçileri bunu derinlemesine araştırırken Vartolu’nun özellikle kızdığı ve hüzünlendiği zamanlarda bu kırmızılığın artması izleyenleri oldukça meraklandırdı. 

İzleyiciler, Vartolu'yu canlandıran oyuncunun yani Erkan Kolçak Köstendil'in gözünde bir problem olup olmadığını araştırıyor. Ancak oyuncunun gözünde bir problem olmadığı ve bunun sadece bir rol gereği yapıldığı öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal