Van’da Sokağa Çıkma Sevinci

Van'da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılınca, aylar sonra hafta sonu dışarı çıkan vatandaşlar cadde ve sokaklara akın etti. Kurallara büyük ölçüde uyuldu.

06.03.2021-17:55 - (Son Güncelleme: 06.03.2021-17:55) Van’da Sokağa Çıkma Sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın normalleşme açıklamasıyla kaldırılan hafta sonu kısıtlamalarından sonra Van’da 10 haftanın ardından insanlar cumartesi günü dışarı çıktı. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının yeni normalleşme kapsamında cumartesi gününün kaldırılmasını fırsat bilen vatandaşlar kentin işlek cadde ve sokaklarını doldurdu.

UZUN ZAMAN SONRA HAFTA SONU DIŞARI ÇIKMANIN TADINI ÇIKARDILAR

Uzun zamandır hafta sonu evlerinde kalmak zorunda kalan vatandaşlar günün tadını arkadaşları ve ailesi ile yürüyüş yapıp, banklarda oturarak çıkarttı. Van’ın en işlek caddelerinden olan Maraş, Cumhuriyet ve Beşyol meydanında yoğunluk oluştu, vatandaşların ise büyük ölçüde kurallara uyduğu görüldü.

TÜM KURALLARA UYDULAR

10 hafta sonra dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, korona virüs ile ilgili tüm kurallara uyarak dışarıya çıktıklarını, sıcak havanın keyfini çıkardıklarını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
Van
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal