Uyku Felci Rahatsızlığı Olan Ünlüler Kimlerdir?

Netflix'in psikolojik gerilim türündeki dizisi Behind The Eyes'in yayınlandıktan sonra halk arasında karabasan olarak anılan uyku felci araştırılmaya başlandı. Bu rahatsızlığı çeken birden çok ünlü isim de var. Peki uyku felci rahatsızlığı ile mücadele eden ünlüler kimlerdir?

23.02.2021-14:38 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-14:38) Uyku Felci Rahatsızlığı Olan Ünlüler Kimlerdir?

Uyku felci yada halk arasında karabasan olarak tanımlanan rahatsızlık pandemi süreciyle yüzde 78 oranında arttı. Uzmanlar 1 yıldır içinde yaşadığımız koronavirüs nedeniyle uyku felci ve uykuda yürüme rahatsızlığının yüzde 78 oranında arttığını söyledi.

UYKU FELCİ OLAN ÜNLÜLER

Uyku felci rahatsızlığı ile mücadele eden pek çok ünlü isim var. Ülkemizde ve dünyaca ünlü yıldızlar bu rahatsızlıktan muzdarip. Peki hangi ünlüler karabasana maruz kalıyor? 

Takvim gazetesinin haberine göre; Kendall Jenner, Jimmy Kimmel, Jennifer Aniston, Rihanna, Lady Gaga ve Madonna, hem uyku felci hem de uyurgezerlik gibi problemler yaşıyor. Türkiye'de ise uyku felci (karabasan) rahatsızlığı yaşayan ünlü isimlerden biri de Hadise. Ünlü popçu 2016 yılından beri uyku felci rahatsızlığı yaşıyor. Tedavi gören şarkıcı hastalığı atlatırken koronavirüse yakalanmasından sonra uyku problemi anksiyete bozukluğuna bağlı olarak yeniden nüksetti. Oğlu Pars'ı kaybederek büyük bir acı yaşayan ünlü manken Ebru Şallı da aylardır 'uyku felci' sorunuyla mücadele ediyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal