10.09.2022-08:47 (Son Güncelleme:14.10.2023-17:05)


1

Ünlülerin kaybettikleri yakınları kim?

Ünlülerin kaybettikleri yakınları kim?

Ünlülerin hayatlarına dair pek çok konu bizlerin ilgisini çekiyor. Biz onları hep gülüp eğlenirken görsek de onlar da bizler gibi insan. Acıları, üzüntüleri, psikolojik problemleri ve daha niceleri... Geçmişte yaşanan acı günleri unutmak, o zamanlarla barışmak ünlü isimler için de pek kolay bir durum değil. Daha önce hiç duymadığınız yürek burkan aile trajedileriyle sıkıntılı zamanlardan geçmiş ünlüler. Birçok ünlünün görkemli hayatlarına karşın, derinlerinde büyük üzüntüler gizliyorlar. Parayla satın alabilecekleri ne varsa sahip olsalar dahi, mazilerindeki o karanlık gölgeden kurtulmaları mümkün olmuyor. Bazıları Hollywood'un bazıları ise Türkiye'nin en ünlü isimleri. Dışarıdan değerlendirildiğinde yaşamları da birçok insanı özendirecek cinsten. Ama bir takımı geçmişinde öyle trajediler atlattılar ki. O isimler Türkiye'nin ve dünyanın en ünlü isimleri. Dışarıdan bakınca hayat tarzları pek çok insanı özendirecek cinsten. Fakat bazıları daha önceki dönemlerde öyle trajediler yaşadı ki. İşte ünlü isimlerin aile trajedi öyküleri.



2

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Acun'un acı kayıpları trafik kazalarında. Acun'un anneannesi ile dedesi karşıdan karşıya geçerken, hızla gelen bir aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Acun, annesi ve babasını dehşet bir kazada kaybetti. Kızı Banu da şans eseri hayatta kaldı! Bu durum akıllara Ali Sürmeli'yi getirdi.



3

Can Yaman

Can Yaman

Türkiye'de basın ve yapımlarla yaşadığı sorunlar nedeniyle ülketi terk eden Can Yaman, İtalya'ya yerleşmiş ve "burası daha güzel" diyerek İtalyan televizyonunda ,işler yapmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu dedesinin vefat haberi ile yıkıldı. Apar topar Türkiye'ye dönen Yaman'ın ailesinin yanına gittiği, aldığı acı haberlede sarsıldığı iddia edildi.



4

Özge Özpirinci

Özge Özpirinci

Oyuncu Özge Özpirinçci'nin uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci Perşembe günü hayatını kaybetti.



5

Asena

Asena

İş insanı Hasan Dere ile evlenerek Almanya'ya yerleşen eski ünlü oryantal Asena Dere’nin baba acısı ile sarsıldı. Asena Dere’nin İzmir'de yaşayan babası Burhan Çakmak hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü Dr. Astrolog Şenay Devi, sosyal medya hesabından duyurdu. Devi, paylaşımında “Canım Asena babasını kaybetti, mekanı cennet olsun. Allah Asoma sabırlar versin" ifadelerine yer verdi.



6

Mzhar Alanson

Mzhar Alanson

MFÖ grubunda beraber çaldığı yakın arkadaşı Özkan Uğur'u kaybeden Mazhar Alanson, canlı yayına katılarak arkadaşının ölüm haberini doğruladı. Alanson telefonun ucunda ağlama krizine girince yayın yarıda kesildi.



7

Robert De Niro

Robert De Niro

Sinema tarihinin en büyük yıldızları arasında yer alan efsane oyuncu Robert De Niro ve ailesi, ani ölüm acısıyla yıkıldı. Robert De Niro, kendisi gibi oyuncu olan en büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez'i kaybetti.



8

Mert

Mert

Son dönemlerin en dikkat çeken ismi olan Mert Ramazan Demir'in sosyal medyada gezen videosu gündem oldu. Yalı Çapkını öncesi bir yayına katılan Demir, yayın sırasında gelen telefonla bir yakınını kaybettiğini öğreniyor. Geçtiğimiz senelerde kaydedilen video Twitter da yeniden gündem oldu.



9

Şehsuvar Aktaş

Şehsuvar Aktaş

Ünlü oyuncu Şehsuvar Aktaş adlığı haberle yıkıldı. Bartın'da 3 katlı binada çıkan yangında çift dumandan zehirlendi. Başarılı oyuncunun babası ve üvey annesi .çıkan yangında hayatını kaybetti.



10

Selami Şahin

Selami Şahin

Ünlü şarkıcı Selami Şahin'in erkek kardeşi İbrahim Şahin hayatını kaybetti. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Acımız büyük. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun" dedi.



11

Orhan Aydın

Orhan Aydın

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kızına ulaşamayan ünlü oyuncunun kızından acı haber geldi. Aydın'ın kızı depremde vefat etti.



12

Demet Özdemir'in acı günü

Demet Özdemir'in acı günü

Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in anneannesi Naziye Yener vefat etti. Acı haberi sosyal medya hesabından d Özdemir, anneannesiyle çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Magazin kulislerinde gezen habere göre, Özdemir'in vefat haberini aldıktan sonra fenalaştığı ve ayakta durmakta zorlandığı iddia edildi.



13

Ali Sürmeli

Ali Sürmeli

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi Akçe Sürmeli, kendi bahçesinde ağaca asılı halde bulunmuş, intihar etmişti. Akçe Sürmeli bugün toprağa verildi. Neden intihar ettiği ise merak konusu olmuştu. Oğlu Çetin Sürmeli açıkladı: "Annem 2 yılda iki büyük operasyon geçirdi. Annem kolon kanseri ameliyatlarından sonra acıya dayanamadı, çok üzgünüz" dedi.



14

Burak Sergen

Burak Sergen

Usta oyuncu Semih Sergen'in cenaze töreninde basın mensuplarının fotoğraf çekmek için izdiham yaptığı ve kaçak yollarla törene girmeye çalıştığı iddia edildi. İddialara göre Burak Sergen cenazede fenalaştı.



15

Ebru Gündeş'in acı günü

Ebru Gündeş'in acı günü

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, bir süredir tedavi gören annesi Müjgan Bilgi'ni kaybetti. Vefat haberiyle ilgili yapılan paylaşımda; , "Sayın sakinlerimiz malikimiz Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Merhumenin cenazesi 25.07. 2022 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecektir" ifadeleri kullanıldı. Gündeş'in haberi alınca fenalaştığı iddia edildi...



16

Kadir İnanır

Kadir İnanır

Bir süredir sağlılk sorunları ile uğraşan Kadir İnanır’ın ablası Zinnet İsmailoğlu dün vefat etti. Oyuncu Levent İnanır ile şarkıcı Soner Arıca’nın da teyzesi olan İsmailoğlu, son yolculuğuna bugün uğurlanacak. İsmailoğlu, bugün İstanbul Eyüp Sultan Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.



17

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Geçtiğimiz yıllarda oğlu Pars'ı kanserden kaybeden Ebru Şallı, aldığı haberle yeniden yıkıldı. Şallı'nın babası Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.



18

Ece Erken

Ece Erken

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, şoförü ile birlikte yemek yerken Bakırköy'deki bir mekanda silahlı saldırıya uğramıştı. Mahmutyazıcıoğlu, ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan acı olayın ardından akşam saatlerinde sosyal medya hesabını kapatan ünlü sunucu Ece Erken, bir süre sonra hesabını tekrar açtı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yarın Rize'de yapılacak cenaze törenine ilişkin bilgileri paylaştı. Ayrıca, eşinin ölüm haberinin ardından sakinleştiricilerle kendine gelmeye çalışan Ece Erken'in 31 Aralık'ta yaptığı paylaşım yürekleri paramparça etti. Yeni yılı eşinin çocukları ve kendi oğlunun da bulunduğu kalabalık bir aile olarak kutlayan Ece Erken, mutlu aile pozlarını paylaşmıştı. Yeni yılda dileklerini sıralayan Erken, paylaşımına "Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım… 2022'de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz" notunu eklemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr