15.09.2022-07:03 (Son Güncelleme:05.09.2023-10:57)


1

Ünlülerin ilk ve son eşleri

Ünlülerin ilk ve son eşleri

Fırtına dizisinde tanışarak evlenen Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım ikilisi 6 yıllık evliliklerinin ardından 2014'te anlaşmalı olarak boşandılar. Yıldırım, 2 yıl sonra Faslı oyuncu Iman Elbani ile evlendi ve 4 yıldır birlikteler. İlk eşi Oren Frensez ile kısa bir süre evli kalan Başak Dizer, Aşk-ı Memnu setinde tanıştığı Kıvanç Tatlıtuğ ile mutluluğu yakaladı. 12 yıl evli kaldığı Mehmet Özer'den ani bir kararla boşanan Tülin Şahin, Portekizli aşkı Pedro de Noronha ile sessiz sedasız dünya evine girdi. İlk eşi Asena Atalay ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan futbolcu Caner Erkin, ikinci eşi Şükran Ovalı ile mutluluğu yakaladı ve Mihran Ela adında bir kız bebekleri oldu.



2

Melissa Vargas

Melissa Vargas



3

Murat Yıldırım

Murat Yıldırım

Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım ikilisi 6 yıllık evliliklerinin ardından 2014'te boşandılar. Yıldırım, 2 yıl sonra Iman Elbani ile evlendi ve 4 yıldır birlikteler.



4

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor!

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor!

Son günlerde aralarında yaşanan gerilimler gündeme yansıyan Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinden yeni haber geldi. Birbirlerini sosyal medyadan silen çiftin boşanacakları ortaya çıktı. Hadise boşanma dilekçesini verdi. Menajeri ise bu haberi doğruladı. Çiftten gelen bu haber sevenlerini üzdü. Hadise ise boşanacağı haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyudu.



5

Merve Boluğur

Merve Boluğur

Sosyal medyadan evet diyorum paylaşımı yapan ve kısa süre sonra bunu silen ünlü oyuncunun kiminle evleneceği soru işareti olarak kaldı.



6

Meltem Miraloğlu

Meltem Miraloğlu

Hayat Devam Ediyor dizisiyle tanınan ve kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu’nun bu hamlesi büyük dikkat çekmişti. Hakkında pek çok iddia bulunan Meltem Miraloğlu'nun şimdi ise bebek beklediği ortaya çıktı. İddialara göre çift Guys adı olan ve Türkçe'de Gay olarak tabir edilen bir isim kullanacakç



7

Müge Anlı

Müge Anlı

1993 yılında Burhan Akdağ ile ilk evliliğini yapan Müge Anlı, 25 Haziran'da yeniden nikah masasına oturdu. Onur Akay Müge Anlı ile ilgili şu gerçeği ifşa etti; "Her yerde 2 kez evlendiği yazan Müge Anlı, aslında 3 kez evlendi ama 2 kocası var! Peki, bu nasıl oluyor? Müge Anlı, kızı Lidya Müge Akdağ’ın babası gazeteci Burhan Akdağ ile 2 kez evlendi…"



8

Hazal Kaya

Hazal Kaya

Geçirdiği zorlu hamilelik nedeniyle evde baygın yattığını söyleyen Kaya, kendisini toparladı. Ayrıca Kaya'nın kız bebek beklediği ortaya çıktı.



9

Ali Atay

Ali Atay

Leyla ile Mecnun'un Mecnun'u Ali Atay'ın ilk eşi Ebru Cansız ile 5 yıl bir birliktelik yaşadı. Ali Atay'ın son eşi ise kendi gibi oyuncu olan Hazal Kaya'dır. Ali Atay Hazal Kaya ile 2019 yılında evlendi çiftin bir yaşında bir oğulları var.



10

Başak Dizer

Başak Dizer

İlk eşi Oren Frensez ile kısa bir süre evli kalan Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ ile mutluluğu yakaladı.



11

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci

Güler yüzlülüğüyle bilinen ünlü oyuncu ve tiyatrocu Ceyda Düvenci, 2000 yılında ilk evliliğini Kaan Girgin ile yapmıştı. Kaan Girgin ile yolları ayıran Düvenci, ikinci evliliğini Engin Akgün ile yapmış akabinde bu evliliği de yürümemişti. 2015 yılında üçüncü evliliğini Bülent Şakrakla yapan Düvenci şimdilerle mutluluğu Bülent Şakrakçı' da bulduğunu sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşıyor.



12

Alişan-Buse Varol

Alişan-Buse Varol

Yaşanan olaylar sonrası sosyal medya hesabında temizlik yapan Buse, önceki gün oğlu Burak ile Etiler'de görüntülenen Buse Varol'a boşanma iddiaları soruldu. Varol, "Oğlum yanımda, sonra konuşuruz" açıklamasında bulundu.



13

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

İlişkilerini ilan ettikleri günden beri gündemden düşmeyen Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti yine olay bir iddia ile gündeme geldiler. İkilinin son zamanlarda mesafeli olmaları ayrılık sorularını getirirken bir yandan da bu evlilik sahte miydi diye düşündürdü. Konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama gelmedi.



14

Demet Akalın-Okan Kurt

Demet Akalın-Okan Kurt

Demet Akalın’ın eski kocası Okan Kurt’un 550 milyon TL borcu olduğu söyleniyor. Geçtiğimiz yıllarda borcu ile gündeme gelen Okan Kurt’un ailesine ve kendisine ait nakliye şirketi için mahkeme kararı verildi. Karardan sonra iki şirketin de tasfiye süreci başlamış oldu. Davanın görüldüğü Mersin 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan duruşmada Okan Kurt’a ve ailesine ait 2 şirkete 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi. Fakat daha sonra süre bitiminden önce dosyaya katılan üç kişilik konkordato komiser heyeti raporu sürecin işleyişini değiştirdi. Heyet raporuna göre iki şirketin borcu 550 milyon TL. Şirketin tamamen borca batık olduğu öğrenildi. Ayrıca raporda şirketin sahip olduğu büyük bölümü gayrimenkul olan varlıkların değerininse 128 milyon TL olduğu kayda geçildi.



15

Tülin Şahin

Tülin Şahin

12 yıl evli kaldığı Memet Özer'den ani bir kararla boşanan Tülin Şahin, Pedro de Noronha ile sessiz sedasız dünya evine girdi.



16

Caner Erkin

Caner Erkin

İlk eşi Asena Atalay ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan futbolcu Caner Erkin, ikinci eşi Şükran Ovalı ile mutluluğu yakaladı.



17

Halit Ergenç

Halit Ergenç

Yaklaşık bir yıl evli kaldığı Gizem Soysaldı'dan boşanarak Bergüzar Korel ile hayatını birleştiren Ergenç, 11 yıldır evli.



18

Demet Şener

Demet Şener

İbrahim Kutluay'la olan birlikteliğini bitiren Demet Şener, sonrasında Cenk Küpeli ile hayatını birleştirdi.



19

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

İlk evliliğini Umut Elçioğlu ile yapan Altuğ, 3 yıl evli kaldıktan sonra eşinden boşandı. Altuğ, daha sonra Yağmur Atacan ile evlendi.



20

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Ebru Şallı ilk evliliği Ozan Orhan ile son evliliği ise Uğur Akkuş ile yaptı.



21

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş ilk evliliğini Ömer Durak ile son evliliğini ise Rıza Zarrab ile yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR