26.07.2022-14:00 (Son Güncelleme:26.07.2022-14:20)


1

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

Yıllara meydan okuyan Ajda Pekkan, cildinin elastikiyetini korumak için sürekli soğuk duş almaya özen gösteriyor. Umut Akyürek'in güzellik sırrı herkesi şaşırttı.



2

Özge Özpirinçci

Özge Özpirinçci

Doğal bakımdan vazgeçmeyen Özge Özpirinççi soda ve limonu karıştırıp yaptığı buz küplerini yüzüne sürüyor. Aynı zamanda kantaron yağı kullanıyor ve banyodan çıktıktan sonra tüm vücuduna ve saç uçlarına bebek yağı sürdükten sonra soğuk duş almayı ihmal etmiyor. son olarak Umut Akyürek'in güzellik uğruna yaptıkları gündem oldu.



3

Umut Akyürek

Umut Akyürek

Zaman içinde estetikler sonucu değişimiyle adından söz ettiren Umut Akyürek hem hacamat hem de yüzüne sülük tedavisi yaptırdığı anları sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşımına "Hem hacamat hem sülük tedavisi yaptırdım, sizlerin de malumudur çok şifalı hem de Peygamber Efendimizin sünneti. Tabii epey korktum ortaya da bu komik görüntüler çıktı. Ben nevralji ve migrene deva olsun diye yaptırdım inşallah şifa yüce Allah'tan" notunu düştü. Binlerce yorum ve beğeni geldi.



4

Demet Şener

Demet Şener

Demet Şener cilt bakımı için çok fazla ürün kullanmayı tercih etmediği için basit bir yöntemlerden yararlanıyor. Cildinin mükemmelliğini yüzünü suyla yıkadıktan hemen sonra nemlendirmesine borçlu.



5

Defne Samyeli

Defne Samyeli

Öncelikli olarak güzel bir cilt için beslenmesine çok dikkat ediyor. 13 yaşından itibaren cilt bakımı yaptığını söyleyen Defne Samyeli 3 saatte bir cildini temizliyor ve nemlendirici sürmeyi ihmal etmiyor.



6

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Saçlarının dolgunluğuyla herkesi kendine hayran bırakan Fahriye Evcen, ayda bir kere saçlarına hayvar maskesi uyguluyor. Cildinin pürüzsüzlüğünü ise kil ve yosun maskeleriyle koruyor.



7

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci günde 2-3 litre su içiyor, bol bol maydanoz tüketiyor. Bunun yanı sıra meyve yedikten sonra kalan meyvelerle yüzüne masaj yapıyor.



8

Çağla Şikel

Çağla Şikel

Çağla Şikel, herkesin gıptayla baktığı saçlarına tatlı badem yağıyla bakımını ihmal etmiyor. Cilt bakımı için ise argan yağı kullanıyor.



9

Didem Soydan

Didem Soydan

Çok kuru bir cildi olduğunu söyleyen Didem Soydan bol su içmeyi ihmal etmiyor. Yüzünü kayısı çekirdeği yağıyla nemlendiriyor, güç içinde maden suyu kullanıyor ve zaman zaman gül suyuyla tampon yapıyormuş. Vücut bakımı için ise zeytinyağı içeren bir karışım kullandığını söylüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr