Ünlülerin Gelin Saçı Modelleri

Ünlülerin gelin saçı modelleri kusursuz görünmek isteyen gelin adayları için ilham kaynağı olabilir. Ünlülerin gelin saçı modellerini haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-16:10 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:06) Ünlülerin Gelin Saçı Modelleri

Birbirinden güzel ünlülerin gelinlik içinde ne kadar kusursuz göründüklerini hatırlarsınız. Gelinlik seçimlerini doğru yaptıkları gibi saç modellerini de doğru belirlemişlerdir.

Ünlü Oyuncuların Gelin Saçı Nasıldı?

Geçtiğimiz yılların en güzel gelinleri arasında ünlü oyuncular da vardı. Dizilerde görmeye alışkın olduğumuz ünlülerin gelinlik seçimleri ve saçları çok konuşulmuştu. Hepsinin birbirinden güzel olduğu özel günlerinde saçları da oldukça hoş görünümlere sahipti.

  • Neslihan Atagül, saç seçimini hafif dağınık görünümlü topuzdan yana yapmıştı. Topuzunda ufak toka kullanan oyuncunun duvak modeli, topuzun hemen altına takılmıştı. Duvak seçimi ise maksi boydu.
  • Fahriye Evcen, Neslihan Atagül’ün seçimlerine oldukça benzer bir gelinlik ve saç modeli tercih etmişti. Dağınık görünümlü topuz altında başlayan duvağı maksi boydu. Topuzunun çevresinde çiçekli bir gelin tacı kullanmıştı.
  • Sinem Kobal, oldukça sade bir seçim yapmış ve çok beğenilmişti. Açık, hafif dalgalı saçında örgü bant kullanan oyuncu, taşlı bir aksesuar tercih etmişti.
  • Bensu Soral da en çok konuşulan ünlü isimlerden biri olmuş ve seçimleri çok beğenilmişti. Dağınık topuz tercih eden oyuncu duvak tercih etmemiş, saç aksesuarı kullanmıştı.
  • Pelin Karahan, sıkı topuz yaptırmış ve topuzun üstünde işlemesiz duvak tercih etmişti. Straplez gelinliği ile oldukça zarif görünen oyuncu saç aksesuarı kullanmamıştı.
  • Hazal Kaya geçtiğimiz yılın en çok konuşulan zarif gelinlerinden biriydi. Sıkı ense topuzu yaptırdığı saçında vualet kullanmıştı. Uzun duvak tercih eden oyuncu nostaljik bir seçim yapmıştı.
  • Beren Saat, doğallıktan yana olan gelinlerden biriydi. Dalgalı saçlarını açık bırakmış ve saç aksesuarı olarak büyük bir şapka tercih etmişti.

Hangi ünlüler Saç Aksesuarı kullandı?

Ünlülerin gelin saçı modelleri yüzlerine yakışan ve doğal görünen modeller olarak karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz yılların gelinleri oldukça zarif gelinlikler tercih etmiş, aksesuar seçimleriyle tarzlarını konuşturmuşlardır. En beğenilen saç aksesuar Beren Saat’in büyük şapkasıydı. Duvak kullanmayan oyuncu gösterişli bir şapka tercih etmişti.

Tuğba Büyüküstün zarif bir gelin tacı kullanmış ve uzun süre konuşulanlar arasında yer almıştı. Güzel oyuncu, ince ve yer yer inci detaylarının kullanıldığı saç aksesuarı seçmişti. Ezgi Eyüboğlu, başının ortasından gelin tacı takmış ve uzun bir duvak seçmişti. Voluet son zamanların en trend seçimleri arasında. Geçtiğimiz yıl Hazal Kaya hem uzun duvak tercih etmiş hem de voluet kullanmıştı. Yüzünü örten tül detaylarıyla nostaljik bir havaya bürünen oyuncu gelinlik seçimini de retro modellerden yana yapmıştı.

Ünlülerin Gelin Tacı Nasıldı?

Ünlülerin gelin saçı modelleri genellikle taçla süslenmişti. Topuz model tercih eden ünlülerin taç seçimleri oldukça zarif modellerden yanaydı. Fahriye Evcen’in kullandığı çiçekli beyaz gelin tacı bu sezonun da trend modelleri arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal