27.04.2022-10:03 (Son Güncelleme:06.04.2023-15:11)


1

Burcu Şendir

Burcu Şendir

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden olan Burcu Şendir kızı Duru ve oğlu Furkan ile Sarıyer'de yaşıyor.



2

İşte Burcu'nun çok konuşulan evinden bir kare...



3

Yasmin Erbil

Yasmin Erbil

Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin Erbil, son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Tek başına yaşamak isteyen Yasmin Erbil, annesinin de onayını alarak Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidansa taşındı.



4

Işıl-Rüştü Reçber

Işıl-Rüştü Reçber

Işıl-Rüştü Reçber çifti, Beykoz'dan 10 milyon TL'ye aldıkları havuzlu bahçeli, 4 katlı villalarına geride bıraktığımız günlerde taşındı. Işıl Reçber dekorasyonu tamamen yeniledi ve ev için yaklaşık 800 bin TL harcadı.



5

Demet Şener

Demet Şener

İki çocuk annesi Demet Şener, Levent'teki üç katlı villasını bir derginin ekim sayısına açtı. Eski manken Demet Şener'in iki çocuğu ile birlikte yaşadığı evin kapısı geniş bir antreye açılıyor.



6

Emrah

Emrah

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Bodrum-Bitez’de bulunan villasını elden çıkaran ünlü oyuncu Emrah, Bodrum Konacık'ta 8 milyon TL değerinde lüks bir villa satın aldı.



7

Sibel Can

Sibel Can

Ünlü sanatçı Sibel Can, 10 yıldan fazladır oturduğu Beykoz Konakları'ndaki villasından taşındı. Modern mimarisiyle dikkat çeken yeni yuvasının dekorasyonuyla bizzat ilgilenen ünlü şarkıcı Sibel Can'ın, eski evini ise kiraya vereceği ortaya çıktı.



8

Ferhat Göçer

Ferhat Göçer

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in evi de çok konuşulmuştu.



9

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır ev alarak yatırım yapan sanatçılardan biri. Annesinin Ayvalık'ta bulunan yazlıklarını yenileyen Bahadır şimdilerde Kadıköy'de 4+1 deniz manzaralı evinde yaşıyor. Güzel oyuncu yine aynı semtten çatı katı bir ev daha alarak yatırım yaptı.



10

Deniz Seki

Deniz Seki

Deniz Seki ise yalı da yaşayan ünlüler arasında. Sarıyer'de boğaz manzaralı yalısında yaşıyor.



11

Türkan Şoray

Türkan Şoray

Yağmur Ünal annesiyle birlikte yaşıyor. Ünal, annesi Türkan Şoray ile Çubuklu Vadi'deki villalarında yaşamak çok keyifli olduğunu dile getiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr