27.09.2022-08:18 (Son Güncelleme:27.09.2022-16:53)


1

Ünlülerin ilişkileri

Ünlülerin ilişkileri

Ünlülerin her yaptıklarıyla tartışma konusu olurken magazin programlarından izleyici kitlelerini ekranlara kilitliyor. Herkesin evlere kapandığı bu dönemde bile magazincilere konu olmayı beceren ünlüler sosyal medyada paylaştıkları ile haber olmayı becerebiliyor. Gündemden inmeyi sevmeyen ünlülerin paylaştıklarıyla her ayrı gün kendilerinden bahsettirmeyi becerebiliyorlar. Yaşadıkları evler, giydikleri kıyafetler, yedikleri yemekler bile konuşulurken ev hayatları çok merak ediliyor. Yaşam tarzlarıyla birer ikona dönüşen ünlülerin yaptıkları, söyledikleri gaflarla bile gündeme bomba gibi düşebiliyorlar. Kimi izleyicinin dikkatini çekerken kimin ağır eleştirilerine maruz kalıyorlar.



2

Aras Bulut-Elvin Levinler

Aras Bulut-Elvin Levinler

Elvin Levinler bir dönem Alemin Kral'ı dizisiyle karşımıza gelmiş ve Aras Bulut İynemli'yle 6 yıllık bir ilişkisi olmuştu.



3

Camdaki Kız - Alara Koçibey

Camdaki Kız - Alara Koçibey

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin baş kahramanı Nalan’ın aslında Alara Koçibey olduğu iddia ediliyor. Cem Uzan’ın karısı olan Alara Koçibey’in bir dönem şoförü ile aşk yaşaması, Cem Uzan’ın kadınlara düşkün olması ve onu aldatması, en büyük benzerlik ise Alara Koçibey’in terapi için Gülseren Budayıcıoğlu’na gitmesi iddiaları akıllara getirdi. Bu haber gündeme bomba gibi düştü.



4

Şinasi Yüzbaşıoğlu - Pınar Deniz

Şinasi Yüzbaşıoğlu - Pınar Deniz

Geçtiğimiz haziran ayında Müge Anlı ile nikah masasına oturan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ünlü oyuncu Pınar Deniz'in aynı hemşehri çıktı. İki ünlü isim de Adana'da dünyaya geldi.



5

Daha önce "bu sektörde taciz çok fazla benim de para takıyorum diye göğüslerimi ellediler" diyen Asena yeniden gündem oldu. Tatlıses Seren Serengil'in "Asena'ya yazdığınız şarkının adı neydi" deyince de kızdı. İbrahim Tatlıses "İsmini 20 senedir anmadığım insanların adını anmayın Allah aşkına" dedi.



6

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisinden ayrılan Aleyna Tilki itiraf etti. İddialara göre sevgilisinden ayrılma sebebi evlilik durumuydu. Bu durumu magazincilerle paylaşan Aleyna Tilki'nin babasının çok kızdığı söyleniyor.



7

Keremcem

Keremcem

Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuğun performanslarıyla da adından sıklıkla söz ettiren Keremcem, önceki akşam kız arkadaşıyla görüntülendi. Arnavutköy'deki bir mekanda objektiflere takılan Keremcem'in yaptığı telefon konuşması dikkat çekti.



8

Keremcem bir ara masadan kalkarak, mekanda hararetli bir telefon konuşması yaptı. Ünlü oyuncu, "Hayatımı mahvettin, senin yüzünden bu haldeyiz. Giderayak bunları yapmayacaktın" diyerek telefonu kapattı. Oyuncunun bu hararetli konuşması akıllara eski aşkı İranlı Ghazaleh Bayat'ı getirdi.



9

Dolunay Soyser -Sinan Tuzcu

Dolunay Soyser -Sinan Tuzcu

Güzel oyuncu Dolunay Soysert kendisi gibi oyuncu olan Sinan Tuzcu'yla 2006-2016 yılları arasında evliydi.



10

Hande Ataizi-Fikret Kuşkan

Hande Ataizi-Fikret Kuşkan

Hande Ataizi ve Fikret Kuşkan gençlik yıllarında sevgiliydi. "İlk aşkımdı" demişti verdiği bir röportajda. Hatta "İlk tanıştığım insandı, ilk deneyimimi de onunla yaşadım" diyerek en özel ayrıntıları da dile getirmişti.



11

Safiye Soyman-Faik Öztürk

Safiye Soyman-Faik Öztürk

Öztürk, kendisinden para istediğini iddia ettiği muhabir Mustafa Ağdağ ile canlı yayında yüzleşti. Ağdağ'ın programa bağlanıp olay gecesini anlatması sonrası Faik Öztürk, muhabirden özür diledi. Parayı muhabirin kendisinin istemediğini üçüncü kişilerin istediğini, konuşmalarının yanlış anlaşıldığını belirterek muhabir Mustafa Ağdağ'dan yayında tekrar tekrar özür diledi.



12

Esra Akkaya-Yetkin Dikinciler

Esra Akkaya-Yetkin Dikinciler

Bir zamanlar büyük aşklar yaşadılar, kimileri evlendi ayrıldı kimileri sevgili iken ilişkilerini sonlandırdı. İşte bir zamanlar büyük aşkları ile çok konuşulan ünlüler.



13

Umut Kurt-Ezgi Mola

Umut Kurt-Ezgi Mola

Biz "arkadaşlar mı yoksa sevgili mi" diye düşünedururken 7 yıl geçti. Sonra bir baktık ayrılık açıklaması geldi.



14

Demet Akbağ-Oktay Kaynarca

Demet Akbağ-Oktay Kaynarca

Demet Akbağ 2. eşinden ayrılmıştı. Oktay Kaynarca ile Demet Akbağ'ın yolları bir aşk tünelinde kesişir. İki bekar oyuncu uzun süren birlikteliklerini evliliğe taşıyamadılar. Çünkü Oktay Kaynarca evlilik eşiğini her zaman atlayarak geçer. Yani, evlenmez...



15

Hakan Akkaya-Çağla Şikel

Hakan Akkaya-Çağla Şikel

Hakan Akkaya ile öpüşme fotoğrafının konuşulmasına itiraz eden Şıkel’e itirazım var: “Pardon da ne konuşacaktık?”



16

Deniz Çakır-Cihan Ünal

Deniz Çakır-Cihan Ünal

Deniz Çakır - Cihan Ünal 'Kadın İsterse' dizisinde tanışıp aşk yaşamışlardır.



17

Ebru Özkan-Nejat İşler

Ebru Özkan-Nejat İşler

Halit Ergenç Bodrum'da yaşıyor. İstanbul'a gittiğinde Ebru Özkan'ın evinde kalıyordu. Özkan, tüm ısrarlarına rağmen İstanbul'a dönmeyen Nejat İşler'den ayrıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr