03.08.2022-11:15 (Son Güncelleme:04.10.2023-13:59)


1

DENİZ AKKAYA

DENİZ AKKAYA

Eski haliyle yeni hali arasında asla bir benzerlik olmayan isim Deniz Akkaya. Başarılı manken bu fotoğrafların ortaya çıkmasından hoşnut değil.



2

EBRU ŞALLI

EBRU ŞALLI

Güzelliği ile adından sık sık söz ettiren Ebru Şallı'nın bu fotoğrafını daha önce görmüş müydünüz?



3

Zehra Güneş

Zehra Güneş



4

Hülya Koçyiğit

Hülya Koçyiğit

Derman filmi ile ilgili konuşan Koçyiğit Her film çekim şartları açısından 'Derman' kadar zor değil tabii ki. Derman'ın çekim şartlarının zorluğu tabiat şartlarından geliyordu. Ağrı'da filmi çektik ve kış aylarıydı. Orada kışın kapanan yollar ve mahsur kalan insanlar ve onların başına gelen bir hikayeydi. Ben orada devlet memuru bir ebeyi canlandırıyordum. Tarık da suçlu olduğu için dağa kaçmış bir kişiyi canlandırıyordu. O filmde birlikte birçok tehlikeli anlar yaşadık, donma tehlikesi geçirdik, ekip olarak bir anda sislerin içinde kaldık. Ben parmaklarımın donmaya başladığını hissettim, daha doğrusu parmaklarımı hissetmemeye başladım. (Tarık Akan) Hemen karla benim ellerimi ovuşturdu. 'Geçecek, geçecek' dedi. Herkes birbirine yaklaşıyor ki kaybolmayalım diye. 'Bir tuhaflık var, ben elimi hissetmiyorum' demeye başladım. Çünkü hepimiz belli hareketler yapıyorduk donmamak için. Bizi oraya getiren vasıtayı görmüyoruz, sesleniyoruz, sesimize cevap gelmiyor. Bir müddet sonra parmaklarım uyuşmaya başladı ve hemen yerden kar alıp, karla ellerimi ovdu ki hareketsiz kalıp donmasın diye. Çok insancıl bir arkadaştı, çok sevgi doluydu. Allah rahmet eylesin." dedi.



5

Rabia Soytürk

Rabia Soytürk

Duy Beni dizisinde Ekim karakterine hayat veren Rabia Soytürk'ün estetiksiz fotoğrafları ifşa oldu. Ortaya çıkan bu görüntülerden sonra ünlü oyuncunun estetik güzeli olduğu iddia edildi. Görenler gözlerine inanamadı. Dizide gerçekleşen cinsel saldırı sahnesi milyonları ayağı kaldırdı.



6

FAHRİYE EVCEN

FAHRİYE EVCEN

Herkesin hayran olduğu Fahriye Evcen'in, sakladığı o fotoğraf.



7

Aslı Bekiroğlu

Aslı Bekiroğlu

Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nnı bu haftaki konuğu bir dönem sevgilisi ile uygunsuz fotoğrafları çıkan Aslı Bekiroğlu oldu. Bekiroğlu'na "Çok karaktersiz bir şey söyleyeceğim" diyen Kaya, programdan önce ünlü oyuncunun internete sızan çıplak fotoğraf ve videolarını izlediklerini itiraf etti.



8

Çelik

Çelik

Şarkıcı Çelik’in Fotoğrafının tekrar gündem olmasına ve çok sayıda kişinin kendisine göndermesine ateş püsküren Çelik, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak duruma tepki gösterdi. Çelik, “Bugün biri bunu yayınlamış, yayını kim gördüyse işi gücü bırakmış bana bu fotoğrafı gönderiyor. Baba ben bu fotoğrafı ne yapayım? Emekli maaşı mı bağlanacak, kariyerimde eskiden vücut nasıldı ikramiyesi mi verilecek? Nedir yani devlet dairesinde çalışır gibi yapıp vatandaş sırada beklerken sosyal medyada gezen ve bu fotoyu yollayanın amacı ne? Senin savunma bakanın açıklama yapmış "9,5 milyon Suriyeli aldık" diye, sen zeytini neden 67 liradan yediğini anlayamıyorsun? Dolar 20 liradan 15 bandına gerilemiş, benzin uçmuş; Kimyasal olduğu için değil zamdan uçmuş! 1 kilo kıyma 125 TL. Polis meslek zorluğundan bitâp düşmüş, doktorlar yerde sürünüyor! Kadınlar öldürülüyor, çocuklara tecavüz ediliyor, yargı bunun tamamına iyi hal indirimi vermiş birileri bana bu fotoğrafı yollatacak lükse sahip! Düşünecek dertleri yok, sıkıntılı bir durum yok her şey yolunda. Bir tek ben geri zekalıyım! Sonra bugün 18 Mart! Eeee o gün dökülen kan, senin için feda edilen canlar için ödeyeceğin kefaret ne? Çelik'in seksi fotoğrafı… Çelik'in seksi fotoğrafı… Arkadaşlar ülkede topluca kullanılan antidepresan sayısı ile ilgili bir bilginiz var mı? Delirdiniz ulan! Size Cübbeli Ahmet Hoca 10 tane daha "Manyak manyak işler" diye şarkı yapsa yine toplamazsınız. Sonra 'Geçcek' Nasıl geçcek?" Şeklinde isyan etti.



9

EMİNA SANDAL

EMİNA SANDAL

Mustafa Sandal'la olan birlikteliği ile tanınan güzeller güzeli Emina'nın şaşırtan hali.



10

ORHAN GENCEBAY

ORHAN GENCEBAY

Geçtiğimiz günlerde sahne kostümleri hakkında 'sahnede edep önemli' diyen Orhan Gencebay'ın, Hülya Avşar'ın poposuna şaplak attığı o görüntüler ortaya çıktı.



11

FATİH ÜREK

FATİH ÜREK

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr