31.08.2022-08:58 (Son Güncelleme:18.10.2023-17:32)


1

Ünlülerin sosya medya paylaşımları

Ünlülerin sosya medya paylaşımları

Ünlülerin sosyal medya paylaşımları bazen çok beğeni topluyor bazen ise tepkilerin odağı oluyor. Bazı ünlüler aile hayatlarını paylaşırken bazıları ise sosyal medya hesaplarından cesur pozlar paylaşıyor. İpin ucunu kaçırıp estetik yaptırırken video paylaşan bile oluyor.



2

Sedat Peker

Sedat Peker

Onedio'da yer alan habere göre; X hesabından aylar sonra paylaşım yapan Sedat Peker, “Genel başkanlarının ismini bile anmadığı, "haberim yoktu" diyerek vahim açıklamada bulunduğu, tecritin kalkması için başlatılan imza kampanyasında 100.000 imza bile toplayamayan çakma muhalifler "Sedat PEKER neden konuşmadı" diyemez. (Destek veren tüm dostlarımızı ayırıyoruz.)”



3

Hafsanur Sancaktutan

Hafsanur Sancaktutan

Son dönemlerin adından sıkça söz ettiren genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Paris tatilinden kareler paylaştı. Sancaktutan'ın iç çamaşırsız paylaşımına kısa sürede yorum yapdı. Sık sık cesur kıyafet tercihleri ile dikkat çeken genç oyuncuya yorum yağdı. Hayranları, "Biri şu kadına sütyen alsın", "Gösterdi rahatladı" "Cinsel organını dagördük" şeklinde yorumlar yapıldı.



4

O isimlerden İsrail'e sert tepki

O isimlerden İsrail'e sert tepki

İsrail'in korkunç saldırısına daha fazla sessiz kalamayan ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından İsrail'e kınama ve Gazze'ye destek mesajları paylaştı.



5

Emrah'ın oğlu Tafyun Erdoğan

Emrah'ın oğlu Tafyun Erdoğan

Emrah'ın görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan bugün kız arkadaşı Eda İrdap ile evlendi. Nikah töreni Bursa'da gerçekleşti. Çiftin nikah şahidi Yeşilçam'ın usta ismi Nuri Alço oldu. Nuri Alço nikah masasında yaptığı konuşmada “İşte hayat böyle bir şey… Biz de babasıyla ‘Ayrılamam’ filminde beraberdik. Bir amca, baba yarısı vardı. Emrah’ın amcasıydım. Şimdi oğlunun artık hem amcası, hem abisi ve onun her zaman yanında olacağıma söz veriyorum, tebrik ediyorum. Mutluluklar diliyorum. İnşallah çok güzel bir yolları olur, uzun bir yolculukları olur. kendilerini kutluyorum, tebrik ederim” dedi.



6

Hayal Köseoğlu

Hayal Köseoğlu

Her fırsatta Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini söyleyen ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, seçimden sonra ağladığı anı paylaştı: "Bana çatla patla yazanlar, kudurun, kaybettiniz yazanlar. Size iki çift lafım var; bizim çoğumuzun tuzunun ne kadar kuru olduğunu bilmiyorsunuz. Mesela benim hayatımda hiç geçim sıkıntısı çekmediğimi, iki tane yabancı dilim olduğu için yurt dışında her türlü tutunabileceğimi, dünyanın her yerinde para kazanabilecek bir türlü meziyetim olduğunu, hatta ailem sağ olsun belki hayatımda tek gün çalışmadan bile yaşayabilirim. Biz sizler için o kadar uğraştık."



7

Haluk Levent yardım için ünlüleri bir araya getirdi

Haluk Levent yardım için ünlüleri bir araya getirdi

AHBAP Derneği'nin kurucusu olan Haluk Levent, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem için sanatçı dostalarından yardım istedi. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci ve Oktay Kaynarca olmak üzere sanat camiasının büyük isimleri ile yardım çalışmalarına devam ediyor. Yurt dışı ve bakanlıklarla görüşen ünlülrrt, yardım bölgeleri için canla başla çalışıyor.



8

Murat Başoğlu

Murat Başoğlu

Seneler önce öz yeğeni ile teknede sarmaş dolan yakalanan ve magazin gündemine düşen Murat Başoğlu, o dönem büyük linç edilmiş ve televizyon hayatı bitmişti. Başoğlu seneler sonra yeniden ortaya çıktı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşım dikkat çekti.



9

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Hakkında çıkan ayrılık ve aldatma haberleri sonrası öfkelenen Demet Özdemir, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, bu haberli yapanlardan yargı önğnde hesap soracağını belirtti.



10

Ünlülerin çoğu çocuklarına şatafatlı doğum günleri düzenliyor. Seda Bakan ise sade doğum günü partisi ile çok konuşuldu. Çocuğuna sade bir parti düzenleyen Bakan, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Özellikle pastanın ev yapımı olması da beğeni topladı. Ev halleri gündem olan Bakan akıllara Altuğ ve Atacan çiftini getirdi. Çocuğu ile gündeme gelen bir diğer isim de Fulya Zenginer oldu.



11

Burcu Özberk'ten yürek hoplatan pozlar

Burcu Özberk'ten yürek hoplatan pozlar

Ekranların sevilen ismi Burcu Özberk, Instagram'dan yaptığı paylaşımla yürek hoplattı. Bornozlu pozlarını paylaşan ünlü oyuncuya kısa sürede binlerce yorum geldi. Bazı takipçileri 'kendini firikik vermek için zorlamış' derken bazı takipçileri güzel oyuncuya iltifat yağdırdı.



12

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

Büyük yankı uyandıran Yalı Çapkını dizisinin ilerleyişinden bir süredir memun olmadığı konuşulan ve daha öncede senaryo hakkında ki şikayetini dile getiren Saraçoğlu hakkında ayrılık haberleri yeniden gündeme geldi. hikyaenin Pelin karakterini canlandıran Buce Kahraman'a çevrildiği konuşulurken, Afrasaraçoğlu setin en yoğun olduğu dönemde memleketi Akçaya'a gitti. Güzel oyunun annesi ile memleketinden paylaştığı fotoğraf 'ayrılık haberleri doğru' şeklinde yorumlandı.



13

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar

Sosyetenin skandal isimlerinden biri olan Eda Taşpınar, camiiden yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çekti. Dekolteli kıyafeti ile camiide fotoğraf çekimi yapan ve Instagram hesabından paylaşan Taşpınar'a kısa sürede binlerce yorum geldi. Tepkilerin üzerine sosyetik isim fotoğrafı sildi.



14

Caner Toygar

Caner Toygar

Kısa bir süre önce beyninde kitle olduğunu söyleyen Caner Toygar, şimdide Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Toygar paylaşımında, mutfakta gazı açık unuttuğunu ve kötü bir olay yaşanmasından son anda kurtulduğunu belirtti.



15

Emel Sayın

Emel Sayın

Yeşilçam'ın sevile isimlerinden Emel Sayın'dan üzen haber geldi. Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından koronavirüse yakanldığını duyurdu.



16

Alişan

Alişan

Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşini kaybeden Alişan'dan sitem dolu paylaşım. Yeniden gündem olan koronavirüs varyantları hakkında açıklama yapan Alişan, bu hastalığı başımıza getirenlere lanet etti.



17

Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası, Mavi'nin annesi Gamze Erçel, uzun bir aradan sonra hesabında paylaşım yapmaya başladı. Erçel, örtülü reklam yapması nedeni ile Reklam Kurulu tarafından para cezası aldı.



18

Derin yırtmaçlı elbisesinin altına iç çamaşırı giymeyen Hülya Avşar, yürekleri hoplattı. Avşar kızı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.



19

MasterChef'in eskş yarışmacısı Pınar Tanar, trafikte bir kamyon şoförü tarafından az kalsın öldüreleceğini anlattı. Tanar, "Bugün saat 20:20 civarında Şile otobanında bilerek ve isteyerek öldürülmeye çalışıldım. Üsküdar yönünde ben orta şeritte 60 km hızla giderken kırmızı büyük bir kamyon neredeyse arka tamponuma değecek mesafede bana sürekli selektör yaptı üstelik sağ ve sol şerit boş iken yaptı... Bense o sırada navigasyonu açmıştım ve frene bastım, hız kesmeyen kamyon kornasına bastı ve hızla sağ şeridime geçip benim üzerime kırdı, bir süre o şekilde beni sol şeride at atmaya çalıştı.Benim direksiyon hakimiyetimi kaybedip ölmemi istedi, bense hem sağımdaki kamyon çarpmamak için büyük bir gayret gösterdim hem de aynadan sol şeridimdeki araçlara çarpmamak için büyük bir gayret sarf ettim. Bunun tek bir açıklaması var: kasten adam öldürmeye sebebiyet vermek. Kamyondan kurtulup sağ şeride geçtim ve durup dörtlülerimi yaktım. Kamyon da arkama gelerek durmadan korna çaldı. Ben şoförün inip gelmesini bekledim, asla sindiremeyeceği birine denk geldiğini bilmesini istedim. Gelir gelmez bana bağırıp çağırmaya başladı... Ben camımı yarım açıp duyabilmesi için yüksek sesle orta şeritte binek araç olarak yavaş gittiğimi, hızla gelerek selektör yaparak beni şeridimden çıkarmaya hakkı olmadığını ve beni öldürmeye çalıştığı için polise hesap vereceğini söyledim. "



20

Bodrum’da tatil ve sezonunu uzatan oyuncu, bikinili pozlarını beğeniye sundu.



21

Taksim de yaşanan cı olay öncesinde Twitter hesabı üzerinden bir tahminde bulunan astrolog Niran Ürel'in paylaşımı kısa sürede gündem oldu.



22

Survivor Panorama programı ile tanınan daha sonrasında ise Hakan Ural’la sabah programı yapmaya başlayan Nur Tuğba Namlı’nın, programdan ayrıldığı iddia edilmişti. Güzel sunucu 37 haftalık hamile pozunu paylaşarak, "5 kişilik aile olmak için geri sayıma geçtik. Aren'i bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Namlı’nın açıklaması hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu ortaya çıkarttı. Programdan ayrılan sunucunun yerine ise Hilal Özdemir Babacan’ın geldiği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr