09.09.2022-09:59 (Son Güncelleme:07.09.2023-13:29)


1

Ünlülerin bilinmeyen sırları

Ünlülerin bilinmeyen sırları

Şöhretin şatafatlı dünyası ünlüleri normal olmayan bir popülerlik ve para getiriyor. Ancak bazı insanlar maalesef bunu kaldıramıyor ve mutluluğu huzuru başka yerlerde arıyor. Listemizdeki ünlülerin birçoğu uyuşturucu tüketimi ve ticaretini yaptıklarını görüyoruz. Yıldız Tilbe'den Özlem Tekin'e Tamer Karadağlı'dan Peker Açıkalın'a kadar ünlülerin hayatlarında birçok karanlık nokta buluyor. Aile dizilerinde sempatik gelen ünlülerin daha önce duymadığınız öyle sırları var ki bakış açınız değişecek. O rollerdeki tatlı ve babacan hallerinin altına aslında topluma hiç iyi örnek olmayan davranışları gizli. Üstelik öyle basit suçlar da değil. Kimisi uyuşturucu tüketmek ve satmaktan kimisi tecavüzden, kimisi hırsızlıktan kimisi de adam öldürmek gibi gizli hayatından sırlar barındırıyorlar.



2

8 Mart'ta hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in ölüm haberini nasıl aldığını anlatan Fersoy,"Rasim Öztekin'i son gördüğüm gün unutamayacağım. Rasim abiyi son gördüğümde setteydi ve bana sandviç verdi. Verirken 'evde iki tane yapmışım bana fazla geldi' demişti. Rasim Abi kovidden dolayı 1 hafta sete gelip bölümlerini çekip gidiyordu çünkü onu dinlendirmemiz gerekiyordu. 2008-2009 yıllarında kalp yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi gördü. O gün de sete son gelişiymiş. 8 Mart'ta kötü haber geldi. Keşke o telefonu hiç açmasaydım. Arkadaşımızın evindeydik ve ben telefonu açmamam lazım diye düşündüm. Özlem Türkad arayarak 'hastaneye gelin' dedi. Sonra koşarak hastaneye gittik, çok kötüydü.""Rasim Öztekin'i son gördüğüm gün unutamayacağım. Rasim abiyi son gördüğümde setteydi ve bana sandviç verdi. Verirken 'evde iki tane yapmışım bana fazla geldi' demişti. Rasim Abi kovidden dolayı 1 hafta sete gelip bölümlerini çekip gidiyordu çünkü onu dinlendirmemiz gerekiyordu. 2008-2009 yıllarında kalp yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi gördü. O gün de sete son gelişiymiş. 8 Mart'ta kötü haber geldi. Keşke o telefonu hiç açmasaydım. Arkadaşımızın evindeydik ve ben telefonu açmamam lazım diye düşündüm. Özlem Türkad arayarak 'hastaneye gelin' dedi. Sonra koşarak hastaneye gittik, çok kötüydü."



3

Zehra Güneş

Zehra Güneş

24 yaşındaki ünlü voleybolcu aralık ayına kadar Eren Dişli ile beraberdi. Çiftin ilişkileri yaklaşık bir yıl sürdü. Dişli'nin babasının ise Recep Tayyip Erdoğan ile sıkı bir ilişkisinin olduğu iddia edildi.



4

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

Tiktok'da geçtiğimiz günlerde yaptığı yayında bir hanımefendi ile tanıştığını belirten ünlü isim, "Yayında bir hanımefendi geldi ve 'Sizi birisiyle tanıştıracağım' dedi. Ben de bilmediğim bir kızım var sandım. Meğerse yıllar önce doğum yapmış ve hastane masraflarını ben karşılamışım ama hatırlamıyorum. Dedesi olarak tanıtmış hep beni. Çok mutlu oldum" ifadelerini kullandı.



5

Gökhan Güney'den şantaj iddiası!

Gökhan Güney'den şantaj iddiası!

Ünlü şarkıcı Gökhan Güney'in gelinin çıplak fotoğrafları ifşa oldu. Gökhan Güney, gelini için "Bu kadın manyak anlamıyorsunuz. O çıktığı TV ben çıkmadığım için üstüme geldi. Bu kadın normal değil bu kadın benim oğlumun ölümüne sebep oldu. Ben TV'ye göndersem suç olur belgeleri... Beni tanıyan tanır, deli bu kadın deli..." ifadelerini kullandı. Ayrıca, Bir tane iş adamı var bana gönderdi, ben oğlum öldükten sonra zaten görüşmedim. İş adamı envai çeşit resim gönderdi. Adamın da yuvasını yıktı. İş adamı buna dava açmış, şantaj için. İş adamı kazandı, 100 bin dolar vermezsen fotoğraflarını karına gönderirim demiş. O adamı tanımam etmem. Bir tane ünlü jokere de aynı tuzağı kuruyor." dedi.



6

Bahar Candan

Bahar Candan

Evlendiği iddia edilen Ebru Gündeş'in sevgilisi iş insanı Rassan Khoshnaw, bir dönem Bahar Candan'la anılıyordu. Olay iddia: Bahar Candan'ın Rassan Khoshnaw'dan hamile kaldığı, 2 aylıkken kürtaj olduğu ortaya çıktı. Seyhan Soylu canlı yayında ifşa etti. Soylu, "Ebru beraberken Rassan her iki tarafı da idare ediyordu. Ebru Gündeş onunla beraber ama evlenmedi. Çocuğuna da bir kardeş yapmaz. Rassan Bahar'ın Dubai'deki evini tuttu. Onu hamile bıraktı, 2 aylıkken de aldırdılar." dedi. Bu sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.



7

Peker Açıkalın

Peker Açıkalın

Şarkıcı Niran Ünsal, eski eşi Peker Açıkalın için ''Uyuşturucu kullanıyor, zaten yüzüne bakarsanız kullanıp kullanmadığını anlarsınız'' demişti.



8

Kerem Fırtına

Kerem Fırtına

Başak Demirtaş'la fotoğraf paylaşan Fırtına "Ne diyebilirim ki. Buluşmaların en kıymetlisi" notunu düştü. Bu paylaşım sonrası ünlü isim HDP'nin kritik listesine girdi.



9

Şevket Altuğ

Şevket Altuğ

Yedi Bela Hüsnü'nün yıldızı Şevket Altuğ'un kızı Kezban Şardan'ın aslında daha önce Eşikya filminde oynadığı ortaya çıktı.



10

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı, bir otel odasında birlikte olduğu kadın tarafından tuzağa düşürülmüştü.Burcu Mercan adlı kadın, yatak sahnelerini kameraya çektiği Tamer Karadağlı'ya şantaj yapıp 150 bin dolar istemişti. Karadağlı olayı doğrulayıp 'Keşke böyle şeyler yaşanmasaydı' demişti.



11

Charlize Theron

Charlize Theron

Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun yıllar kurtulamadı. Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991 yılıydı. Theron'un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi. O sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü. 'Babam hasta bir alkolikti' diyen Theron, 'Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince.. Benim kızım da aynı durumda olsaydı ben de aynı şeyi yapardım' diye o geceyi anlatmıştı.



12

Seren Serengil

Seren Serengil

Bir YouTube programına katılan Seren Serengil kimsenin beklemediğini bir cinsellik itirafı yaparak gündem oldu Serengil, "Ben Tohma'yı tanıdığımda yeni çocuk düşürmüştüm. O zaman psikolojim cinsellik yaşamaya müsait değildi. Sonra da bağırsak ameliyatı oldum. Bu seferde altıma ediyordum, kusuyordum. 43 kiloyla ölüme gidiyordum. Affedersiniz bir altımı temizlemediği kaldı ki! Onu da yapıyordu.Gerçekten Tohma ile cinsel anlamda bir ilişkimiz yok ama bağlılık var. Benim bir psikoloğa da gitmem gerekiyor. Çocuk düşürmem ve bu hastalık bende büyük travmalar yarattı." dedi.



13

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Hülya Avşar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlediği iftara katıldı. Herkesin fotoğrafını çeken Avşar önemli bir açıklama yaptı; "Çok güzel bir ortam vardı, benim de o ortamın samimiyetinden dolayı böyle bir şey yapmak geldi içimden. Aslında gizli gizli yapıyordum da fark ettiler."



14

Özlem Tekin

Özlem Tekin

Özlem Tekin, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda Özlem Tekin'le beraber gözaltına alınanlar arasında Sevda Demirel, Sinem Üretmen, Ferhat Şirin ve Sibel Gökçe vardı.



15

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe, 1996 yılında esrar kullandığı için gözaltına alındı. Tilbe, Balıklı Rum Hastanesi'nde esrardan kurtulmak için tedavi gördüğünü açıklamıştı.



16

Münir Özkul

Münir Özkul

Münir Özkul, esrardan eroine tüm uyuşturucuları denedi. Özkul, 'Kendimi arıyordum galiba. Meğer ben buradaymışım' diyor o günleri anlatırken.



17

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Uyuşturucu kullandığı sık sık gündeme gelen İbrahim Tatlıses, bir televizyon programında geçmişte bunu denediğini ve gençlerin kesinlikle bundan uzak durması gerektiğini açıklamıştı.



18

Deniz Seki

Deniz Seki

Deniz Seki, 2009'un başunda uyuşturucu kullandığı ve temin ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Mahkemedeki ifadesinde ' Son dönemde yaşadığım sıkıntılardan dolatı uyuşturucu madde kullandım. Çok pişmanım. Bir sanatçı olarak bu durumda olmaktan dolayı üzüntü duyuyorum. Suçum uyuşturucu kullanmaktan ibarettir. Ben kimseye uyuşturucu temin etmedim'' ifadelerini kullandı.



19

Gülden Karaböcek

Gülden Karaböcek

Gülden Karaböcek.. O hep ablasının kocasını ayartan kadın olarak anıldı. Eniştesi ile önceleri birlikte yaşadı.Ablası boşanınca da evlendi.Şimdilerde yalnız olan Karaböcek, 'Allah biliyor ya hiç sevmedim' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr