10.05.2022-11:13 (Son Güncelleme:04.09.2023-17:23)


1

Ünlülerin birbirlerine verdikleri ayarlar ne?

Ünlülerin birbirlerine verdikleri ayarlar ne?

Vakti zamanında aralarından su sızmayan isimlerin birbirilerini yerini dibine sokuşu mu dersiniz, hakarette sınır tanımayıp birbirlerine karşı ağızlarına gelen ne söylemeleri mi? Bazıları var ki biz bu içeriği hazırlarken ''hak etmiş'' demekten kendimizi alamadık. Zaman zaman ünlü olduklarını unutup herkesin gözlerinin önünde tabir yerindeyse bel altına da vurabiliyorlar. Bu kavgaların kimini duymayan kalmadı, kimi de barışla sonlandı. Çirkinleşmekte sınır tanımayan, adeta sen altta kaldın hayır ben seni daha çok ezdim diyerek gözü hiçbir şey görmeden gözümüzden hızla düşen ünlülerin birbirlerine verdiği ayarlar...



2

Tamer Karadağlı-Merve Dizdar

Tamer Karadağlı-Merve Dizdar

TRT’de rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisiyle tanınan oyuncu Merve Dizdar, Cannes Film Festivali'nde Türkiye hakkında söyledikleri ile tepki çekti Ödülünü almak için sahneye çıkan Dizdar, yaptığı konuşmada ,Türkiye'de kadınların aşağılandığını, hak etmedikleri bir hayatı yaşadıklarını ileri sürerek algı oluşturmaya çalıştı. Türkiye'de düzenlenen film festivallerinde politik konuşmayı eksik etmeyen muhalif sanatçılardan olan Dizdar, Fransa'daki festivalde de yine bir yerlere mesaj verdi. Ezber yeteneği iyi olduğu bilinen oyuncunun yaptığı konuşmayı elindeki kağıttan okuması da dikkat çekti. Ünlü oyuncunun bu açıklamalarında sanat camiasının başarılı isimlerinden Tamer Karadağlı’dan cevap geldi; “Merve Dizdar'ı aldığı ödülden dolayı yürekten kutluyorum. Çok büyük bir başarı. Gerçekten hem bir meslektaşı olarak hem de bir Türk vatandaşı olarak inanılmaz gurur duydum. Göğsüm kabardı. Amaa... Konuşması için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kendisi Fransa'nın yıllarca işgal ettiği Cezayir için de aynı şeyleri düşünüyor mu? Cezayirli kız kardeşleri için de geçerli mi söyledikleri? (Çünkü ödülü Fransa'da alıyor) Ya da çocukları zorla dağa kaçırılmış Diyarbakır Anneleri için geçerli mi söyledikleri?Yurtdışında böyle bir ödül alırken onu bu ödüle taşıyan bu ülkenin okulları, bu ülkenin televizyon kanalları. Hele ki en popüler işi TRT'de yayınlanan dizisi. Şimdi en popüler işini devletin kanalında yapıp, milyonların kalbini kazanıp, para kazanıp, sonra yurtdışında böyle önemli bir ödül alıp, devletini, ülkesini ilk fırsatta şikayet etmesi bana doğru gelmiyor” dedi. Sosyal medyada ise 'Yazıklar olsun', 'Seni bir daha izlemem' gibi yorumlar yapıldı.



3

Yeşim Salkın Buket Aydın

Yeşim Salkın Buket Aydın

Sosyal medyadaki yorumlarıyla adından söz ettiren Buket Aydın'ın Ebrar Karakurt ile ilgili söyledikleri olay oldu. Aydın'ın sözlerine dayanamayan Yeşim Salkım adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Buket Aydın'ın paylaşımını alıntılayan Yeşim Salkım "Buket kapa çeneni artık! Çok ve boş konuşuyorsun. Herkes hesap kitap yapıp konuşacak diye bir kaide yok! Yeter yaşıtlarınla herkes kendi yatak odasından sorumlu bilmem anlatabildim mi! En azından alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil" diyerek sert çıktı.



4

Sinan Akçıl- Sermiyan Midyat

Sinan Akçıl- Sermiyan Midyat

Hollywood yıldızı Kristanna Loken'ın doğum günü için mekana gelen ikili, magazin muhabirlerinin içeri girmesi ile tartışmaya başladı. Kameralardan rahatsız olan Sermiyan Midyat, "Bunları kim içeri aldı, çabuk dışarı çıkarın" diyerek ağır hakaretlerde bulundu. Olumsuz yanıt alan ve gazetecilere küfür eden Midyat'a, Sinan Akçıl müdahale etti. Bunun yanı sıra iddialara göre Kristanna Loken'e kaba bir üslupla konuşan Sermiyan Midyat'a Sinan Akçıl sert bir şekilde karşı çıktı ve "Sen bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun" dedi. Bu cümleye sinirlenen Sermiyan Midyat ise Sinan Akçıl'a çatal fırlattı ve ardından yumruk savurdu. Sonrasında ise doğum gününe gelen diğer davetliler araya girdi. Bu kavga akıllara Aygün Aydın ve Şeyma Subaşı dalaşını getirdi.



5

Aygün Aydın- Şeyma Subaşı

Aygün Aydın- Şeyma Subaşı

Aygün Aydın yeni erkek arkadaşının mekanına gittiğini öğrenen Şeyna Subaşı'ya adeta ateş püskürdü. Subaşı'na "orospu" diyen Aygün'ün bu paylaşımı çok konuşulacak.



6

Tuğba Ekinci-Serdar Ortaç

Tuğba Ekinci-Serdar Ortaç

2. sayfa programına katılan Tuğba Ekinci, Serdar Ortaç'ı dilenciye benzetti. Tavırlarının abartılı olduğunu söyledi.



7

Seyhan Soylu- Seda Sayan

Seyhan Soylu- Seda Sayan

Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan Soylu, "Seda Sayan'ın sevgilisiyle ilgili bana sorular soruyorlar. Ahlak dersi veriyorsunuz ama sevgilisine bakıp da kocan varsa onunla çiftleşirken herifi hayal ediyorsun. Mastürbasyon yapıyorsundur ya da iç geçiriyorsundur." ifadelerini kullanarak takipçilerini şaşırttı. Ardından Seda Sayan'ı öven Soylu, "Ayıplamak haddine mi? Sen Seda Sayan'a bakıp sonra aynaya bakıyor musun o kadının kendi yaşında biriyle olması mümkün mü?" dedi.



8

Cem Yılmaz- Tarkan

Cem Yılmaz- Tarkan

Tarkan, sosyal medya paylaşımında "Yat almadım, Kaz Dağları’nda villam yok, hiç olmadı, saçım da protez değil ama arada boyuyorum" dedi. Tarkan’ın paylaşımına Cem Yılmaz’dan yanıt geldi. Tarkan’ın paylaşımını alıntılayan Cem Yılmaz, "Benim de Kaz Dağları'na hiç gitmişliğim yoktu. Senelerce vay villası var dediler! Dedim olabilir. Ve yer aldım oradan. Her şerde hayır vardır. Yatım var, saçım da var bunlar ok ” dedi.



9

Hakan Ural

Hakan Ural

Beşiktaş'ta Çırağan Caddesi'nde koruma altındaki 112 adet çınar ağacının, bir mantarın yol açtığı kanser hastalığı nedeni ile kesilmişti. Hakan Ural da bu duruma tepki gösterdi. Ural, "Doğa ağaç seveniyiz diye kıyameti kopartanlar yalandan bazı sanatçılar var. Bunların hepsinin ne kadar boş olduğu, ne kadar samimiyetsiz olduğu buram buram samimiyetsizlik koktuğunu anlamış olduk. Sözde yalandan en ufak bir konuda 'burada ağaçlar kesiliyor, burada bilmem ne oldu' diyenlerin gıkı çıkmıyor. Bunlar fanatik ideoloji sahibinden daha militan. Bunu bile söyleyecek kadar dürüst ve cesur değiller. O kadar işleri boş. Ne oldu? Bir gık etseydiniz bari. Bunların samimiyetsizliği çıktığı için müthiş mesut oldum. Bunlara çentiği attım. Bunların işi gücü işgüzarlık. Ben onların ismini biliyorum, cismini biliyorum. Kim olduklarını biliyorum" şeklinde konuştu.



10

Selda Bağcan-Gülşen

Selda Bağcan-Gülşen

Biz nasıl bu hale geldik diyen Selda Bağcan, "Ünlülerin sahne kıyafetleri korkunç. Biz nasıl bu günlere geldik. Hayatım boyunca sahnelerde hep kapalı giyindim. Onların tercihi o ama bu tarz giyinmeyi tasvip etmiyorum" şeklinde konuştu.



11

Deniz Akkaya-Nihat Odabaşı

Deniz Akkaya-Nihat Odabaşı

Nihat Bey Instagram hikayesinde podyumdaki Deniz Akkaya için böyle bir yorumda bulununca tabii Deniz Akkaya da "Sen kaşındın" dedi ve bir bir laflarını sıraladı...



12

Ece Erken-Nihat Doğan-Seyhan Soylu

Ece Erken-Nihat Doğan-Seyhan Soylu

Eşini kaybeden Ece erken, Nihat Doğan ver Seyhan Soylu’yu savcılığa vermişti. Eşi ve kendisi hakkında ileri geri konuştukları için. Dilekçedeki iddialara göre, iki isim programda “Ece Erken aileye uğursuz geldi”, “Şafak eşinden boşanmasaydı bu karabulutlar gelmeyebilir miydi?”, “Ece olayı biliyor”, “Ece’nin yaşadığı acı, geçmişte yaptığı hatayı meşrulaştırmaz” şeklinde açıklamalar yaptı. Mahkeme, Soylu ile Doğan’ın 1 ay süreyle Erken’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Seyhan Soylu ile Nihat Doğan, karara aykırı davranmaları halinde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsi cezası alabilecek.



13

Peker Açıkalın-Ivana Sert

Peker Açıkalın-Ivana Sert

Oyuncular "Karımı Gördünüz mü?" isimli filmde başrolleri paylaşmıştı. Peker Açıkalın'ın katıldığı bir programda Program sunucusunun “İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?” sorusuna Açıkalın, “O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz” cevabıyla karşılık verdi. Peker Açıkalın, Ivana Sert için “O sanatçı değil modacı” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine program sunucusu Açıkalın’a, “Başrolü paylaştığınız kişi için ‘Sanatçı değil’ diyorsunuz” diye karşılık verdi. Açıkalın sunucu İlkay Buharlı'nun bu yorumuna da cevabı sert oldu: “Başrolü ben paylaşmadım. Yapımcımız paylaşmış..." Programın ilerleyen dakikalarında ise Açıkalın, Sert’e yaptığı göndermelerde kantarın topuzunu kaçırdı. Deneyimli oyuncunun, program yorumcusunun İvana Sert hakkında yaptığı “Moda ikonu” tanımlamasının ardından “Motor” dediği duyuldu. Bu oalydan sonra Ivana Sert, mahkemeye başvurdu.



14

Social Mom-Duygu Özaslan

Social Mom-Duygu Özaslan

Olayın çıkış noktası Social Mom'ın çocuklarına köpek alması ancak daha sonra çocuklarda alerjik reaksiyon oluşturduğu için köpeği geri vermesi. Duygu Özaslan konuya dahil olunca tartışma başka bir boyuta taşındı.



15

Seda Sayan-Yeşim Salkım

Seda Sayan-Yeşim Salkım

Seda Sayan Yeşim Salkım'la ilgili konuşunca ortalık yer yerinden oynadı. Olay o kadar karışık ki, içinde Gülben Ergen, Demet Akalın falan da var. Bir de işin içinde "Lümpen" kelimesi var, "Kıçını kır da otur var" Siz en iyisi aşağı bi bakın.



16

Ece Erken-Demet Şener

Ece Erken-Demet Şener

Hayır mangal maşası değil. Demet Akalın ve İbrahim Kutluay ayrılığının sebebi olarak görülen Demet Şener, programa telefonla bağlanarak Ece Erken’in 'Demet Akalın'ın eşyaları o dönem kapıya atıldı' iddialarına yanıt verdi. Demet Şener'in yanıtı üzerine ikili arasında tartışma başladı. Yayına bağlanan Demet Şener'in yayına bağlanır bağlanmaz 'Diğerlerini pek tanımıyorum Ali abiye çok selam söylüyorum. Orda oturuyorsanız yayın ilkelerine uymak zorundasınız. Bir şeyi araştırmadan duyumlarla ya da birilerinin maşaları olarak özellikle Ece Erken'in söylediği sözlerin gerçeği yansıtmadığını şerefim üzerine yemin ederek söylüyorum' açıklaması üzerine Ece Erken: 'Ben de şerefim üzerine yemin ediyorum ki olayları bizzat kendim yaşadım' diyerek yanıt verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr