17.03.2022-14:43 (Son Güncelleme:26.09.2022-14:43)


1

Angelina ve kardeşi James

Angelina ve kardeşi James

Angelina ve kardeşi James arasında ilişki olduğu da çıkan dedikodulardan biri.



2

Ancak ödül töreninde iki kardeşin öpüşerek poz vermesi olayı iddiadan öteye götürmüştü.



3

Kardeşler flörtte

Kardeşler flörtte

Netflix'in yeni programında kardeşler birbirlerine rakip olacak ve aynı kişiyi elde etmeye çalışacak. Netflix bunu "Kardeşinizin flört ettiğini, nasıl flört ettiklerini, partnerlerine nasıl davrandıklarını ve imza hareketlerinin neler olduğunu düşünmek zorunda olduğunuzu hayal edin. Bu yepyeni realite flört dizisinde, kardeşler aşkı ararken birbirlerinin aşk hayatını yakından ve kişisel olarak görecekler" yazısıyla paylaştı.



4

Murat Başoğlu'nun öz yeğini Burcu Başoğlu

Murat Başoğlu'nun öz yeğini Burcu Başoğlu

Oyuncu Murat Başoğlu'nun öz yeğini Burcu Başoğlu ile oldukça yakın görüntüleri ortaya çıkmıştı. İddiaları kabul etmeyen ikilinin görüntüleri oldukça konuşulmuştu.



5

Trump

Trump

Donald Trump ve Ailesi



6

Emine Ün

Emine Ün

Geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan Emine Ün, eşinin onu kzı kardeşiyle aldattığını söyledi. İlk başta iş ilişkisi olarak başlayan Baldız Enişte ilişkisi gizlice aşka dönüşmüş.



7

İşte Murat Başoğlu'nun son hali!



8

Demet Evgar

Demet Evgar

Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu iddia edilen oyuncu Demet Evgar, 2016 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Levent Babataş ile bu akşam evleniyor. Bebek haberini yalanlamayan Demet Evgar, Levent Babataş ile evde aile arasında kıyılacak nikah ile dünya evine girecek.



9

Seda Sayan

Seda Sayan

Ökten'in babası "Nikah merasiminizde bulunamıyorum ama yüreğimiz sizinle. Sizlere bir ömür mutluluk diliyoruz. Ailemize hoş geldin" dedi. Ökten'in annesi ise gelinine "Seda'm hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin çok öpüyorum sizleri" açıklamasında bulundu.



10

Barbaros Şansal

Barbaros Şansal

Barbaros Şansal eşcinsel olduğunu itiraf etmiş ve abisini cinsel ilişkiye girmek için zorladığını da açıklamıştı.



11

Khloe Kardashian ve erkek kardeşi Robert

Khloe Kardashian ve erkek kardeşi Robert

Khloe Kardashian ve erkek kardeşi Robert, Hollywood'da en çok eleştirilen aile ilişkilerinin başında geliyor! Khloe Kardashian, şüphesiz ki Robert'ın en sevdiği kız kardeşi. Neden mi? Çünkü Khloe, Rob'un kıyafetlerini yıkıyor, onun için yemek hazırlıyor, evinde sınırsız kalmasına izin veriyor ve o ne isterse satın alıyor. Buraya kadar her şey normal değil mi? Peki, Robert bunun karşılığında ona teşekkür için ne mi yapıyor? Fazlasıyla güzel iç çamaşırları alıyor!Bu onların rahat aile yaşantılarından kaynaklanıyor diyebilirsiniz. Ancak Keeping Up With the Kardashians şovunda Khloe ve Robert'ın uzun uzun yaptıkları ilişki sohbetlerini duysanız, bu durum size de fazlasıyla tuhaf gelecektir.



12

Hulk ve kızı

Hulk ve kızı

En tuhaflarından biri de Hulk ve kızı Brooke Hogan'ın ilişkisi elbette! Hulk'ın kızı Brooke Hogan'la oldukça samimi bir ilişkisi olduğu uzun zamandır biliniyordu. Ancak basına yansıyan bu fotoğraflar ortalığı baya karıştırdı.



13

Hulk, kızına uzun uzun güneş yağı sürerken objektiflere yakalanmıştı.Pek çok kişi baba kız arasındaki bu yakınlığı aşırı bulduğu için eleştirdi. Hulk da kızı da bunda tuhaf bir şey olmadığı yönünde açıklamalar yapıp, ilişkilerini savundular. Ancak bundan birkaç ay sonra, Hulk'ın kızının bacaklarını çekip Twitter'da paylaşması eleştirilerin daha da sertleşmesine neden oldu.



14

Liv ve Steven Tyler

Liv ve Steven Tyler

'Liv ve Steven Tyler' isimlerini Google'a yazın ve çıkan fotoğraflara şöyle bir göz gezdirin. Göreceğiniz tonlarca dudak dudağa fotoğraf, bu baba ve kızı arasındaki ilişkinin tuhaflığını anlamanız için yeter de artar bile. Hele bir de Liv Tyler'ın Steven'ın biyolojik babası olduğunu 14 yaşında öğrendiği düşünülürse, bu samimiyetin tuhaflığı daha da dikkatleri çekiyor.



15

Woody Allen

Woody Allen

Woody Allen'ın uzun süredir birlikte olduğu, hatta bir de erkek çocuk sahibi olduğu sevgilisi Mia Farrow'un üvey kızıyla aşk yaşadığı ortaya çıkınca herkes şok olmuştu! Zira Allen 54 yaşında, sevgilisi Farrow ile büyüttükleri üvey kızları ise daha 19 yaşındaydı."Aşk engel tanımaz," diyen Allen, skandal ilişkilerinin ortaya çıkmasından 5 yıl sonra Soon-Yi Previn ile evlendi.



16

Morgan Freeman

Morgan Freeman

Morgan Freeman'ın kendinden 45 yaş küçük üvey torunu E'Dena Hines ile aşk yaşadığı iddiası bir dönem Hollywood'un en çok konuşulan skandallarından biri olmuştu. Hemen hemen her kırmızı halı törenine torunu ile el ele giden Freeman hakkındaki bu iddialar akıl alır gibi değildi. Morgan'ın 25 yıllık eşinden boşanmasının nedeni olarak bile bu genç kızla olan ilişkisi gösteriliyordu.



17

İddialara göre Freeman'ın üvey torununa olan ilgisi çok uzun zamandır devam ediyordu! Onunla önce masum akşam yemeklerine çıkmak istemiş, sonra bu durum gece birlikte uyuma isteğinin varıncaya kadar ileri gitmişti. Hatta eşinden boşanma sebebi de E’Dena Hines ile evlenme isteğinden ileri geliyordu. Ancak bu dedikodular basına yansıyınca öyle büyük bir fırtına koptu ki, Freeman sonuna kadar inkar etmeyi tercih etti.



18

PINAR ALTUĞ

PINAR ALTUĞ

Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden çift, kızları Su Atacan'ın 12 yaşına girdiğini söyledi. Pınar Altuğ, "Su'yu kucağıma aldığım gün dün gibi aklımda. Zaman hızlı geçiyor, kızım çok çabuk büyüdü. Kamp hayatını ve doğayı seviyoruz. Yaklaşık 10 yıldır şehrin dışında yaşıyoruz. Bizim evin orası da kamp yaptığımız yerler gibi. İnekler, kuzular ve koyunlar geçiyor” dedi. Uzun yıllar Çocuklar Duymasın adlı dizide Meltem karakterini canlandıran Pınar Altuğ, setleri özlediğini itiraf etti. Ünlü oyuncu, "Çalıştığım dönemde çok yorulduğum için dizi setlerini özlemem diyordum ama yanıldım. Setleri çok özledim" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr