01.09.2022-10:51 (Son Güncelleme:05.10.2023-15:01)


1

Ünlülerin yatak odası itirafları ne?

Ünlülerin yatak odası itirafları ne?

Ünlülerin birçoğu özel hayatını gizli kapaklı yaşamaya çalışıyor. Kameralardan uzak bir şekilde yaşamaya çalışan ünlüler, sevgililerini; çocuklarını basından gizlemek için büyük uğraş veriyorlar. Bir yaz tatilinden görüntüler almak için bile basın mensupları ciddi uğraşlar veriyor. Fakat bazen de bu ünlüler en derin sırlarını, en özel konuları basınla kendiliğinden paylaşabiliyor. Pınar Altuğ yatak odası sırlarını basınla paylaşmıştı, ünlü oyuncu Tom Cruise’un o zaman aşk yaşadığı Cher ise Tom Cruise’un performansını katıldığı bir televizyon kanalında değerlendirmişti.



2

Esra Dermencioğlu

Esra Dermencioğlu

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu Katarsis programına katıldı. Özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Dermancıoğlu, kendinden bahsederken "Çok kişisel olacak ama bunu hiçbir zaman unutmadım, bir gün bir sevgilimle sevişirken bana o sırada dedi ki; ben hayatımda bu kadar acılı bakan bir göz görmedim. O esnada... Mesela orada küçücük bir bağ kurmuştum onunla ama tekrar doğsam kendime doğarım yine. Bir kere çok şaşırdım, ya onunla ilgili ya da belki benim çok açığa verdiğim cesaret edip söylememesi olabilir şaşırıdm bir taraftan hoşuma da gitti. Bunu başka durumlarda da duydum aslında ama o an enteresandı. Beni hem biraz üzdü hem biri tarafından görülmesi bir taraftan hoşuma gitti" dedi.



3

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner ise kocası Travis Scott ile bebekleri olduktan sonra, cinsel hayatlarının daha fazla renklendiğini söylemişti.



4

Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen

"Sarışın kadın takıntısı normal midir?" sorusuna yanıt veren Yeşilmen, "Sarışın kadının daha seksi gelmesi, daha güzel gelmesi normaldir. Sarışın kadını hem çok isterler hem çok kıskanırlar bir de bela olurlar. Bence Türk erkeği çok fazla ne istediğini bilmiyor ama sarışın kadın takıntısı var. Sarışınlık bir efsanedir." ifadelerini kullandı. Kısa boylu erkekle yapamayacağını söyleyen Yeliz Yeşilmen "Erkeğin kısası da hiç çekilmiyor" dedi.



5

Hem kadın hem erkekle birlikte oldum

Hem kadın hem erkekle birlikte oldum

Sanat camiasının en gözde modacılarından biri olan Cemil İpekçi, Haberle.com’un yayınına katıldı. Özel hayatı ile ilgili "Hiç bir kadınla beraber oldun mu?" sorusu üzerine cevap veren İpekçi, "Çok. Beni herkes gay ve eşcinsel olarak görüyor ama değilim. Kadınla da erkekle de birlikte oldum. Biseksüel hayatı yaşıyorum. Aşık olduğum ve çok mutlu olduğum anlar oldu. Ben kadınla mutlu olamadım. Kadınlar beni çok yoruyor. Hiçbir zaman kadınlardan nefret etmedim. Tam tersi bu dünyada kadınlar olmasa berbat olurdu. Kimlerle beraber olduğumu söylesem Türkiye ayağa kalkar" ifadelerini kullandı.



6

Merve Boluğur

Merve Boluğur

Geçtiğimiz günlerde 3 aylık sevgilisi ile evlenen Merve Boluğur, balayı odasından attığı fotoğrafla takipçilerini şaşkına çevirdi. Balayı yatağını paylaşan ünlü oyuncuya tepki yağdı. Takipçileri güzel oyuncuya "yatak odası hayatı da paylaşılmaz" diye tepki gösterdi.



7

Kesha

Kesha

Kesha ise hayranlarını şok eden bir açıklamada bulundu. Ünlü şarkıcı bir hayaletle ilişki yaşadığını söyledi



8

En ilginç sevişme yerine ünlü isim Nez "Özel jet, yalan söylemeye gerek yok. Özel jetim vardı bir dönem" cevabını verdi. Ayrıca Nez, amatör porno sevdiğini de söyledi ve yatakta kuralları olmadığını belirtti.



9

Russel Brand ve Katy Perry

Russel Brand ve Katy Perry

Russel Brand ise eski eşi Katy Perry’i üzecek sırlar paylaştı. Russel Brand, Katy Perry ile birlikte olurken başkasını düşünüyordum.



10

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arsında yer Pınar Altuğ son paylaşımı ile gündem oldu. Yatak odasından yaptığı paylaşım takipçileri tarafından hem tepki gördü hem de beğenildi.



11

Johnny Deep

Johnny Deep

Deep, Amber ile olan mahkmesinde bomba bir itiraf ortaya attı. İddialara göre Amber, Deep'in yattığı kısma insan dışkısı bıraktı. Bu dışkı ise otel temizlikçisi tarafından bulundu.



12

Yeşim Erbil

Yeşim Erbil

Yasemin Özçelik tarafından hazırlanan programına konuk olan başarılı cerrah Prof. Dr. Yeşim Erbil, kardeşi Mehmet Ali Erbil hakkında şaşırtan itiraflarda bulundu. Yeşim Erbil, "Eskiden Tan Sineması vardı. Orada yetişkin filmleri oynardı, seks filmi. Benim de canım sıkılmıştı. Annem de abime ’Kardeşini sinemaya götürüver’ dedi. Abim de beni o filme götürdü. Öyle bir film olduğunu biliyor muydu bilmiyorum. Filmde çıplak bedenler var. Ben de bakmıyormuş gibi yaptım, utanıyorum abimden. Sonra çıktık, sevinçle babama sinemaya gittiğimizi söyledim. Babam Tan Sineması'na gittiğimizi duyunca "Defol git" dedi. Beni yanından kovdu. İkizimizi de azarladı. O anımızı hiç unutamam" şeklinde çocukluk travmasını anlattı.



13

Berfu Yenenler

Berfu Yenenler

Berfu Yenenler sahnede kendini bana bırak diyen eşi Eser Yenenler'e, "Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor" cevabını verdi.



14

Olive Pearl

Olive Pearl

Avustralyalı Olive Pearl, engelli müşterisiyle birlikte olarak engellilerin cinsel hayatları ile ilgili algıyı yıkmak istediğini belirtti.



15

Mehmet Yalçınkaya

Mehmet Yalçınkaya

Sevilen yarışma programlarından MasterChef’te Sergen’in sevgilisi ortaya çıktı.



16

Engincan Ural

Engincan Ural

İki kadınla yakalanan Engincan Ural, "Aksi bir şey yazarsanız büyük olay çıkartırım" sözleriyle tehditler savurdu.



17

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Cara Delevingne özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu.



18

Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg, yaşlanmaya yaklaşımının annesi gibi olmasını istediğini söyledi.



19

Binnur Kaya

Binnur Kaya

Bullur Kaya verdiği bir röportajda, "Aldatma konusu partnerimden daha tehlikeliyim" demişti.



20

Hadise

Hadise

Mehmet Dinçerler'le aşk yaşamaya başlamıştı. Şimdilerde ise Hadise'nin Mehmet Dinçerler'den bebek beklediği konuşuluyor.



21

Tuğba Ekinci

Tuğba Ekinci

Katıldığı youTube programına katılan Tuğba Ekinci, yıllar önce yaptığı "O Şimdi Asker Canı Neler" İster şarkısıyla kondom göndermesi itirafında bulundu.



22

Ebrar Karakurt

Ebrar Karakurt

Ebrar Karakurt, katıldığı Youtube programında sporculuk kariyeriyle alakalı önemli açıklamalarda bulundu.



23

Lottie Moss

Lottie Moss

Ünlü model Lottie Moss, seksin harika olduğunu ve utanç verici olmaması gerektiğini söyledi.



24

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus, ilk cinsel birlikteliğini hemcinsiyle yaşadığını itiraf etti.



25

Naz Mila

Naz Mila

Naz Mila'nın sosyal medyada yaptığı itiraf.



26

Angelina Jolie ve Brad Pitt

Angelina Jolie ve Brad Pitt

Angelina Jolie, Brad Pitt ile yatak odası sırrını paylaştı. Jolie, ‘ Hamilelik seks hayatınızı canlandıran bir durum. Sizi daha yaratıcı olmaya zorluyor ve bu sayede de çok eğleniyorsunuz. ‘



27

Nagehan Karadere

Nagehan Karadere

Nagehan Karadere katıldığı programda yatak odası itiraflarını paylaştı.



28

Cher ve Tom Crusie

Cher ve Tom Crusie

Cher ise katıldığı bir televizyon programında Tom Cruise’un performansını değerlendirdi. Cher, Tom Cruise için ‘ birlikte olduğum insanlar arasında 5. Sırada’ ifadelerini kullandı.



29

George Clooney

George Clooney

George Clooney, 2011 yılında bir dergiye yaptığı açıklamada ilk cinsel birlikteliğini 16 yaşında yaşadığını söyledi. İlk orgazmını ise bisiklete binerken yaşadı.



30

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ da yatak odası sırlarını paylaşan ünlüler arasında. Seks hayatlarının kocası Yağmur Atacan ile günden güne iyiye gittiğini söyleyen Altuğ, yaşının ilerledikçe enerjisinin de düşmediğini ve libidosunun da bununla bağlantılı olduğunu düşündüğünü söyledi. Altuğ sadece cinsel hayatın önemli olmadığını şu sözleri ile de ifade etti: ‘Seks önemlidir. Çünkü seks olmadığı zaman, aşk ve tutku düşmeye başlar. Sadece seksle de olmaz. Eve geldiğinde sadece yatakta güzel vakit geçiriyorsan bu bir zaman sonra sıkıcı olur. Dolayısıyla devamında iyi geçinmeli, ortak paylaşımların olmalı’



31

Beyonce

Beyonce

Beyonce de korktuğu zaman Make Love to Me adlı şarkıyı dinleyip kocası Jay Z ile sevişmesi gerektiğini söylemişti.



32

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron Diaz ilerleyen yaşına rağmen hala genç görünmesinin sırlarını paylaştı. Diaz, ‘Sanırım bol egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek, bol bol su içip gülmek ve elbette çok seks yapmak’ dedi.



33

Salih Bademci

Salih Bademci

BluTV'de yayınlanan İlk ve Son dizisinde Özge Özpirinçci ile evli bir çifti canlandıran Salih Bademci sevişme sahneleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Dizide birçok sevişme sahnesi bulunan Salih Bademci, "O sahneler zor oldu mu?" sorusu üzerine şunları söyledi:



34

"Kolay değildi. Senaryoyu görüp okuduğumda 'Nasıl yapacağız' dedim. Özge gibi bir partner, benim bu işte en büyük şansımdı. Bütün sahneleri gerçekten bir oyunmuşçasına çektik. Ama Özge de sete üç aylık hamile geldi. Fiziksel olarak dikkat etmemiz gereken şeyler de vardı. Ama o hamilelik bir yandan da uğurdu. Bu benim 'challenge'ım aynı zamanda sanırım."



35

Oynadığı birkaç partnerinin de çekimlerde hamile olduğundan bahseden Bademci, "Ayça Bingöl'le oyuna başlamıştık, o dönem hamile kaldı. Eşim İmer'le oyuna başladık, tam o dönemde hamile kaldı. Bu sefer Özge'yle dizi yaparken o hamileydi. Kendimi artık Telli Baba gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.



36

John Meyer

John Meyer

Ünlü şarkıcı John Meyer, Jessica Simpson ile yaşadığı ilişkiden sonra ‘Jessica seksüel bir napalm gibiydi’ ifadelerini kullanarak sevgilisini bir uyuşturucuya benzetti. Daha sonra Meyer sözlerine şu şekilde devem etti ‘ ve eğer fazla kullanırsanız uyuşturucular çok da iyi değildir’ diyerek devam etti. Meyer, Jessica’nın çok istekli olduğunu söyledi.



37

Lady Gaga

Lady Gaga

Ünlü şarkıcı Lady Gaga yatak odası itiraflarıyla sevenlerini şaşırttı. Bir süredir Michael Polansky birlikte olan Lady Gaga, "Yaz aylarında seks yapmayı çok seviyorum. Partnerimin isteklerini sorgusuz sualsiz kabul ediyorum" açıklamasıyla hayranlarını şaşırttı.



38

Will Smith ve Jade Pinket Smith

Will Smith ve  Jade Pinket Smith

Will Smith ile mutlu bir evlilik sürdüren Jada Pinkett Smith ise cinsel hayatı renklendirmenin önemli olduğunu anlatmıştı. Jada Pinkett Smith, "Dişelim ki eşinizin ofiste randevusu var. Bir fantezi randevusu ayarlayın. Onun sekreteri olun ve böylece hayal ettiklerinizi gerçekleştirin." Jada Pinkett Smith, çiftlere yatak odası dışında da farklı yerler aramalarını önermişti.



39

Sting

Sting

Ünlü şarkıcı Sting ise karısı Trudie Styler ile yatak odasın hayatlarını basınla paylaştı. Sting oyuncu olmayı sevdiklerini söyledi. Sting ‘seksin tiyatrosunu seviyorum. Güzel görünmeyi seviyorum. Eşimin elbiselerini çıkarmayı ve onun da aynı şeyi bana yapmasını seviyorum’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr