25.08.2017-17:28 (Son Güncelleme:26.03.2022-11:44)


1

Lady Gaga

Lady Gaga

İlk isim marjinalliği ile tüm dünyaya adını duyurmuş Lady Gaga!



2

Marjinal kıyafetleri ve çılgın makyajıyla her daim gündemde olan Lady Gaga, yüzünün doğallığının bozulmaması için ‘yapışkan’ bir yöntem deniyor. Meğer Gaga, makyajını para bandı yardımıyla çıkarıyormuş. Tabii bu aklı kimden aldığı meçhul!



3

Cindy Crawford

Cindy Crawford

50'li yaşlarda olan dünyanın en ünlü süper modellerinden Cindy Crawford, içine inek sütü doldurduğu bir sprey şişesini asla yanından ayırmadığını söyledi. Crawford, gün içinde yüzüne sıkarak cildini taze tuttuğunu söylüyor.



4

Jessica Simpson

Jessica Simpson

8 yılda iki kez evlenip iki de çocuk dünyaya getiren Jessica Simpson’ın doğal pedikür yöntemi herkesin deneyebileceği cinsten değil. 35 yaşındaki seksi şarkıcı, ayaklarını balık dolu bir havuzda bekletiyor. balıklar da tırnak çevresindeki etleri yiyor! Mantıklı mı bilmiyoruz ama pek sağlıklı durmuyor.



5

Teri Hatcher

Teri Hatcher

Desperate Housewives dizisindeki Susan rolüyle büyük bir üne kavuşan Teri Hatcher, kırmızı şarap banyosu yaptığını açıklamıştı. Kırmızı şarabın kan hücrelerini hızlıca yenilediğini belirten Hatcher'ın bu yöntemi ona ne kadar pahalıya mal oluyor merak konusu.



6

Eva Longoria

Eva Longoria

Dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen Eva Longoria'nın da ‘pürüzsüz cilt’ takıntısı var. 40 yaşındaki oyuncu, pürüzsüz bir cilde sahip olmak için plasenta içerikli yüz kremleri kullanıyor. Evet yanlış duymadınız! Hamilelik sırasında anne ile ceninin dolaşım sistemlerini ayıran 22 santim uzunluğunda, 4-5 santim kalınlığındaki bu organı içeren ürünler kullanıyormuş.



7

Demi Moore

Demi Moore

Son isim ise Demi Moore oluyor. İnsanlığın başlangıcından bu yana hekimler tarafından tedavi aracı olarak kullanılan sülükler meğer Hollywood'un da gözdesiymiş. Üç çocuk annesi Emi Moore, zaman zaman sülük terapisi gördüğünü bir röportajında dile getirdi.



8

Fit vücudunun sırrını ise yüzme ve spor yapmaya bağlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr