06.12.2019-11:46 (Son Güncelleme:23.04.2024-14:38)


1

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye’nin çekimleri bu hafta Konya'da gerçekleştirilecek.



2

Yarışmacılar bu hafta Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ömer Ali Şahiner ve Milosevic'e yemek yaparak oyunu kazanmaya çalışacak.



3

Her hafta başka bir şehirde çekimleri gerçekleştirilen TV8'in reyting rekorları kıran programı MasterChef Türkiye'nin çekimleri bu hafta Konya'da gerçekleştirilecek.



4

Ekranların en sevilen yarışma programları arasına adını yazdıran MasterChef'in bugün itibari ile gerçekleştirilecek olan çekimlerinde İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman jüri üyesi olacak.



5

Yarışmacıların büyük bir uğraş ile hazırlayacakları yemekleri İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın yanı sıra İtifak Holding Konyaspor'un ünlü isimleri Ömer Ali Şahiner ve Deni Milosevic de tadım yapacak.



6

MasterChef Türkiye yarışmasının sempatik şefi Danilo Zanna koyu bir Konyaspor taraftarıdır. Konya'nın en tanınış isimleri de çekimlerde yer alacak.



7

MasterChef yarışmasında her hafta bir bölüm stüdyo dışında gerçekleştirilirken yarışmacılar farklı şehirleri ziyaret ediyor.



8

Yarışmanın sonuna yaklaşan başarılı yarışmacılar ise yemeklerini yaptıktan sonra adım aşamasında jürilere yemeği beğendirip dokunulmazdık almak için ter döküyor.



9

MasterChef yarışmasının en renkli karakterlerinden olan popüler isim Rıfat, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde giydiği balık şeklindeki terlikleri ile kahkahalara boğdu.



10

Yarışmanın en sert jüri üyesi olarak adlandırılan Mehmet Şef, gülerek Rıfat'a 'Elemeden sonra baya bir balığa yaklaşmazsın diye düşünüyordum.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr