26.02.2022-10:22 (Son Güncelleme:26.02.2022-10:20)


1

Nihat Doğan

Nihat Doğan

Aslında yeni çıkış yapan bir şarkıcı olan Nihat Doğan, ismini Seda Sayan'la yaşadığı aşk ile duyurdu. Geniş kitlelerce tanınması bu uzun süreli birliktelik sayesinde oldu.



2

Eda Taş

Eda Taş

Ünlü iş insanı Nurettin Hasman ile birlikte olunca magazin dünyasının ilgisini çekti. Hem erkek arkadaşıyla arasındaki yaş farkı, hem de giyim tercihleri konuşulan Taşpınar bu ilgiyi değerlendirerek ticarete çevirdi ve kendi markasını kurdu.



3

Ebru Akel

Ebru Akel

Kenan Doğulu'nun kız arkadaşı olarak şöhret sahibi oldu. Ardından sunuculuğu seçerek başarılı oldu.



4

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu

Ünlüler dünyasında bilinen biriydi ancak magazin dünyasında tanınması Hülya Avşar ile yaptığı evlilikle sayesinde oldu. Evliliği ile yakaladığı ünün ardından kameraları seven iş insanı sonraları spor yorumculuğu yaptı.



5

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Ebru Şallı ismini yeni duyuran bir manken olduğu zamanlarda Hamdi Alkan'la yaşadığı aşkı onu magazin figürüne dönüştürdü. Hamdi Alkan'ın karısından ayrılmasına sebep olduğu öne sürüldü. Olaylar bittiğinde Ebru Şallı artık tanınan biri haline geldi.



6

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşk sayesinde hepimizin tanıdığı bir isim haline geldi. O zamanlarda üniversite öğrencisi olan Subaşı, aniden ilgi odağı oldu. Bu aşk sona ermiş olsa da o artık bir fenomen!



7

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

İzel oldukça popüler, Sinan Akçıl da piyasada yeni yeni adını duyuran bir aranjördü. İkilinin aşkı sona erdiğinde artık herkes Sinan Akçıl'ı tanıyordu.



8

ELİZ SAKUÇOĞLU

ELİZ SAKUÇOĞLU

Sakuçoğlu Murat Boz'un bilinen ilk uzun ilişkisiydi. Hatta evli oldukları bile konuşuluyordu. Ayrılacaklarına ihtimal dahi verilmezken aniden ikilinin yolları bir anda ayrıldı. Eliz Sakuçoğlu sosyal medyada adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.



9

Kadir Doğulu

Kadir Doğulu

Hande Yener'in 'Romeo' şarkısı ve klibi bugün hala hafızalardaki yerini koruyor. Yener'in Romeo lakabını taktığı sevgilisi Kadir Doğulu dönemin en merak edilen isimlerinden olmuştu. Sonrasını malum. Ayrılık ardından oyunculuğu seçen Kadir Doğulu, bugün aranan aktörlerden biri.



10

Bade İşçil

Bade İşçil

Mahsun Kırmızıgül'ün genç sevgilisi olarak tanıdığımuz Bade İşçil, ayrılıktan sonra sunuculukla başladığı kamera önü kariyerini oyunculukla sürdürdü ve pek çok başarıya imza attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR