15.05.2020-15:44 (Son Güncelleme:28.08.2023-15:30)


1

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

Bir otel odasında birlikte olduğu kadın tarafından tuzağa düşürüldüğünü iddia eden tamer karadağlı, burcu mercan adlı kadının samimi görüntüleri sebebiyle kendisinden 150 bin dolar istediğini söylemişti.



2

Ünlüleri dolandırdılar

Ünlüleri dolandırdılar

Sabah'ın haberine göre; İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri akıllara durgunluk verecek bir dolandırıcılık olayını ortaya çıkardı. Doğukan Manço ve Erhan Güleryüz'ün sesini taklit eden çete üyelerinin, Demet Akalın, Beyazıt Öztürk gibi ünlülerden para istediği ortaya çıktı. Tam 15 milyon dolandırdılar



3

Hande Ataizi

Hande Ataizi

Hande ataizi ile cihan ünal'ın başrolde oynadığı özel hayatlar adlı tiyatro oyunu, basına sızdırılan iddialı fotoğraflar ile magazin gündeminde uzun bir süre yer almıştı. Hande ataizi, daha sonra iddialı sahnelerle ilgili üstü kapalı bir açıklama yaparak meslektaşı tarafından tacize uğradığını dile getirmişti. ancak cihan ünal, söz konusu iddiaları net bir dille yalanlamıştı.



4

Zeynep Turhan

Zeynep Turhan

Candaş Tolga'nın programına katılan ünlü astrolog Zeynep Turhan, 2023 seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu. Turan, " "29 Aralık'tan itibaren siyasi gündem hızla değişecek. Dolayısıyla yeni yıla ne zaman girdik anlamayacağız. 18 Ocak'a kadar da kim kimden vazgeçti, bütün kulisler değişir." diyen Zeynep Turan, "Biz 2023’ün ilk 6 ayında ciddi bir şekilde ekonomiye kafa yoruyor olacağız, Haziran’dan sonra çok farklı gelişmelere gebe Türkiye." ifadelerini kullandı. "Kemal Kılıçdaroğlu aday olmak isteyecek ama yolda hikaye değişecek." diyen Zeynep Turan, "Meral Hanım bence Kılıçdaroğlu’nu ikna etmeye çalışıyor Kemal Bey’de Mars retrosunun karşısında kaldığı için ikna olmuyor. Bence ikna olmayacak ve 6’lı Masa da birtakım kırılmalar ve farklı sesler Tayyip Bey’in hoşuna gidecek" dedi. "Haritalara göre hangi liderin adaylığı daha güçlü gözüküyor?" sorusuna Turan, "71’li İmamoğlu, son olaylara göre söylemiyorum geçen seneki kitabımda ‘Belediyelerin önünde gösteriler var’ dediğimde 2 yıl önce yazdım o yazıyı." karşılığını verdi. "Mansur Yavaş aday olursa sonuç ne olur?" sorusuna, "Kazanır. İkizleri çok, 2023 İkizleri destekliyor, Kova burcunu destekliyor, Terazi burçlarının yaralarını topluyor." cevabını verirken, "Astrolojik olarak en güçlü Mansur Bey mi duruyor?" sorusu için de, "Evet, ikinci de İmamoğlu" dedi.



5

Bahar Candan

Bahar Candan

Asgari ücret hakkında konuşan Bahar Candan'ın "Her ay 8.500 Türk lirası harcayarak nasıl yaşayacağımı göreceğim" sözleri sosyal medyada tepki çekti. Fenomeni görenler "Herkes ekmek derdinle bu dalga geçer gibi" yorumları yaptı.



6

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

Çağla şıkel, iş için gittiği antalya’da o dönem yüksel ak ile evli olan şenol ipek'e"tostumu yedim bekliyorum" şeklinde bir mesaj atarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.



7

Helin Avşar

Helin Avşar

Hülya avşar’ın bir dönem sık sık gündem olan kız kardeşi helin avşar, bir çorbacının tuvaletinde kimliği belirsiz bir kişiyle birliktelik yaşayarak olay olmuştu. görgü tanıkları berna arıcı ve sibel gökçe, duydukları sesler üzerine böyle bir iddiada bulunduklarını dile getirmişti.



8

Ümit Davala

Ümit Davala

Demet akalın ile bir gece kulübünde görüntülenen ümit davala, basın mensuplarının "sevgili misiniz?" sorusuna alkolün de etkisiyle "sevgili değiliz, sadece bir geceyi birlikte geçirdik" şeklinde yanıt vermişti.



9

Kadir İnanır

Kadir İnanır

Buket saygı, yer aldığı dizideki rol arkadaşı kadir inanır’ın kendisini cep telefonu mesajlarıyla taciz ettiğini iddia etmişti. kadir inanır, bu mesajları oyuncuyu motive etmek için söylemişti. ancak buket saygı’nın o dönemdeki sevgilisi çelik’in tartışmaya dahil olmasıyla olay mahkemeye taşınmıştı.



10

Sevda Demirel

Sevda Demirel

Sevda demirel, hande ataizi ile cem davran’ın sunuculuğunu üstlendiği bir programa konuk olmuş ve magazin tarihine geçecek bir skandala imza atmıştı. sevda demirel, program sunucularından hande ataizi’nin hakaret içeren sözlerine sinirlenmiş ve “ne dedin sen" diyerek” diyerek ünlü oyuncuyu tokatlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr