Ünlü İsimlerin Yılbaşı Gecesi Programı Belli Oldu! Starlar Arasında Ücret Yarışı Başladı

Yeni yıl yaklaştıkça konser hazırlıkları da hızla artmaya devam ediyor. Pandemide uzun bir süre sahne alamayan sanatçılar 2022 yılı için öyle bir hesap çıkardılar ki eğlenmek isteyenlerin varını yoğunu satması gerekecek. İşte detaylar…

07.12.2021-17:55 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-18:05)

Pandemiyle geçen iki yılın ardından herkes umutlarını 2022’ye bağladı. Bu sıkıntıyla geçen yılların ardından uzun bir süre sahne almayan ve kalabalık konserler veremeyen sanatçılar, yeni yıl için konser hazırlıklarına başladı. Birbirinden güzel sesli şarkıcıların sahne fiyatları ise dudak uçuklattı. Her bir sanatçının belirlediği fiyat başkayken zirveyi tam tamına bir milyon Euro ile yine Tarkan’ın oldu. Tarkan’ın ise öyle bir isim peşinde ki, yer yerinden oynadı. 

ZİRVE BEŞ MİLYONLA MAHSUN KIRMIZGÜL’ÜN

Yeni yıl heyecanı ve yeni umutlar herkesin içini kaplarken, kötü günleri geride bırakıp eğlenmek isteyenlerin sayısı da bir hayli arttı. Yılbaşında sahne alacak sanatçıların ise yeni yıl yaklaştıkça sahne fiyatları da belli oldu. Birbirinden başarılı isimlerin sahnede sevenleriyle buluşacağı konserlerde Mahsun Kırmızgül’ün sahne ücreti duyanların bir daha okumasına sebep oldu. Kırmızıgül yılbaşında 5 milyon liraya Show TV ekranlarına çıkacak. 


MAHSUN’U ÖZCAN DENİZ TAKİP ETTİ

Tarkan ile Mahsun Kırmızıgül’den sonra en çok ücreti alan isim ise Özcan Deniz oldu. Ünlü şarkıcı yılbaşı gecesi için tam tamına bir milyon TL alacak. Deniz’in hayranları ünlü sanatçıyı Kıbrıs’ta dinleyebilecek. 


YILDIZ, HADİSE VE EBRU LİSTENİN EN YUKARLARINDA

Seslendirdiği şarkılar ile hayranlarını mest eden ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe yılbaşını Sakarya’da geçirecek. Ünlü şarkıcının sahne fiyatı ise 900 bin TL olarak kesinleşti. Hadise ve Ebru Gündeş de Yıldız Tilbe gibi sahne fiyatını 900 bin TL olarak belirledi. Yıldız Tilbe, Hadise ve Ebru Gündeş’ten sonra en yüksek ücreti ise Ankara’da 750 bin TL’lik sahne ücreti ile Hakan Altun olurken, onu takip eden isim ise Antalya’da vereceği konser ile Volkan Konak oldu. Konak’ın sahne ücreti ise 700 bin TL olarak belirlendi. 

SIRAYI SÜPERSTAR AJDA PEKKAN ALDI

Yılbaşı için hazırlanan ve sahne fiyatlarını uçuran isimlerden sonra ise en yüksek ücreti 600 bin TL ile Ajda Pekkan aldı. Güzel şarkıcı yeni çıkardığı albümünün ardından sahne fiyatını da artırdı. Güzel şarkıcıyı en önden dinlemek isteyenlerin ise kesenin ağzını bir hayli açarak 10 bin TL’yi gözden çıkarması gerekiyor. Kıbrıs’ta sahne alacak Aşkın Nur Yengi ile Ziynet Sali sahne fiyatını 400 bin TL olarak belirlerken, Serdar Ortaç, İrem Derici ve Şevval Sam 350 bin TL, Ebru Yaşar ile Mustafa Ceceli ise 300 bin TL olarak belirledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal