01.10.2022-11:27 (Son Güncelleme:21.09.2023-13:13)


1

İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol

Türkiye tarihinin en büyük felaketlerinden birini yaşıyor. Tüm vatandaşlar deprem bölgesindekilere yardım etmek için canla başla çalışıyor. Bunlardan biride ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol. Çelikkol, arazi aracını alarak deprem bölgesine gittiği ve yardımın ulaşamadığı köylere aracı ile ulaşım sağlayarak yardım götürdüğü bir hayranı tarafından ifşa edildi. Başarılı oyuncunun canla başla deprem bölgesinde çalıştığı ifade edildi.



2

Dilan Polat

Dilan Polat

2.sayfa'nın canlı yayınına katılan Dilan Polat, lüks yaşantısının nasıl başladığını anlattı. Polat, dayısının zengin bir iş insanı ve eşine çok yardım ettiğini, onun sayesinde büyük paralar kazanmaya başladıklarını anlattı.



3

Berdan Mardini

Berdan Mardini

Söylemezsem Olmaz programına katılan Berdan Mardini çocuklarının annesi eski eşi hakkında inanılmaz itiraflarda bulundu.



4

Ebrar Karakurt

Ebrar Karakurt

Igor Gorgonzola'nın başkanı Giovanna Saporiti, Ebrar Karakurt'un gelecek sezon için başka bir takımla anlaştığını söyledi. Saporiti, "Haber doğru, inkar etmiyorum. Ama onun son maçlarda formunun düşüklüğüne neden olan dikkatini dağıtan şeyin bu olup olmadığını bana sormayın" ifadelerini kullandı. Ebrar Karakurt'un yeni adresinin Rus temsilcisi Lokomotiv Kaliningrad olduğu ortaya çıktı. Yeni takımından yıllık 800 bin dolar kazanacağı öğrenilen Ebrar Karakurt'un teklifi kabul ettiği ve Haziran ayının ardından imzayı atacağı ifade edildi.



5

Yalı Çapkını Safiye Soyman

Yalı Çapkını Safiye Soyman

Şarkıcı Safiye Soyman Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. 13 yaşında evlendirildiğini söyleyen Soyman bu durumu, son dönem fenomen olan dizi Yalı Çapkını'na benzetti. Safiye Soyman "Ablamı istemeye gelip beni görünce bana yöneldiler" dedi.



6

Arif Verimli

Arif Verimli

Müge Anlı ile yaptığı programlarla dikkat çeken Prof.Dr. Arif Verim'li YouTube'da bir programa katıldı. Ünlü psikiyatrinin ayrıldığı Müge Anlı programı hakkında; Orada işlenen olayların özellikle uç hikayeler olmasına özen gösterildiği, aslında toplumun genel bir kesmini yansıtmadığını belirtti. Verimli, programa katılmasının bir amacı olduğunu ancak yaşanan çarpıtmalara dayanamadığı için kendi kararı ile Müge Anlı'yı bıraktığını dile getirdi.



7

Konuşanlar Hasan Can Kaya

Konuşanlar Hasan Can Kaya

Memem masajına gittiğini söyleyen kadın stüdyıdakileri şaşkına çevirdi. Seyircinin itirafı karşısında şaşıran Hasan Can Kaya, "Meme masajı mı o ne bir erkeğin uydurduğu masaj gibi... Çok uydurmuş gibi değil mi... Dudak masajı dudaklarımla mecbur" diyerek herkesi güldürdü.



8

Selin Ciğerci - Gökhan Çıra

Selin Ciğerci - Gökhan Çıra

İkinci kez boşanan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra arasında sular durulmuyor. Canlı yayına katılarak itiraflarda bulunan Gökhan Çıra'ya Selin Ciğerci'den karşılık geldi. Selin Ciğerci sosyal medya hesabından Eyfel Kulesi'nin önünde pozlarını "Zamanında Eyfel Kulesi’de istenilmiyormuş ama şimdi dünyanın en güzel mimarileri arasında yer alıyor. Öyle işte" notuyla paylaştı.



9

Bayhan

Bayhan

Çocukluğunun sokaklarda geçtiğini ve çok zor günler geçirdiğini söyleyen şarkıcı, "Benim hayatımda ilk öğrendiğim din Hristiyanlık. Çünkü çocukken annem vefat ettikten sonra Almanya'ya götürüldüm. Beş altı yaşlarındaydım. Ondan sonra Almanya'da yaşamaya devam ediyorum. Daha sonra Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakıldığımda. Çocuk Esirgeme Kurumu'nu yöneten insanlar, rahibeler. Kendi inançları çerçevesinde bana doğru yolu göstermeye çalışmışlar. Rotasız büyümüş küçük bir çocuğu bir şekilde terbiye etmeye çalıştılar" ifadelerini kullandı.



10

Gülşen

Gülşen

Ev hapsi ile tahliye edilen Gülşen'in avukatı ev hapsinin kaldırılması için talepte bulundu. Nöbetçi mahkeme talebi reddetti.



11

Demet Akalın

Demet Akalın

Demet Akalın, desteklediği Nagihan’ın fotoğrafının altına "Allah'ına kurban. Gururumuzsun sen ve senin gibi gerçek yarışmacılar" yorumunu yaptı. Bir takipçisi "Son gün Adem'i desteklediğini söyleseydin" diyince ünlü şarkıcı "Sonucu belki fısıldanmıştır" sözleriyle şampiyonu önceden bildiğini ima etti.



12

Gökhan Keser

Gökhan Keser

Ünlü sanatçı Gökhan Keser Survivor dönüşü Tükiye'de karşılaştığı manzara karşısında şok oldu. Yapılan zamlara tepkisi ağır oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr