Ünlü Astrolog Orman Yangınlarını Görmüştü!

Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Ülkenin farklı noktalarından yangın haberleri gelirken ünlü astrolog Kassandra’nın konu hakkında kehanetleri ortaya çıktı. İşte detaylar…

02.08.2021-15:24 - (Son Güncelleme: 03.08.2021-18:59)

Türkiye’nin birçok noktada orman yangınlarıyla mücadelesi sürüyor. Çıkan orman yangınları yetkililerce kontrol altına altına alınmaya çalışılıyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Astrolog Kassandra’nın geleceğe dair yaptığı kehanetlerde Türkiye’deki orman yangınlarının olacağını söylediği ortaya çıktı. İşte detaylar…

YANGINI DA DEPREMİ DE BİLDİ!

Ünlü Astrolog Kassandra’nın 24 Haziran tarihinde Türkiye’deki ormanların kasıtlı bir şekilde yakılacağını dile getirdiği ortaya çıktı. Ünlü Astrolog Amerika’da 8.2’lik bir deprem gerçekleşeceğini de söylemişti. Kassandra’nın söylediklerinin gerçekleşmesinin ardından gözler diğer kehanetlere çevrildi. Ünlü astroloğun 24 Haziran’da yazdıkları şu şekilde:

- Türkiye’de pek çok şehirden peş peşe yangın haberleri alacağız. Ormanlık alanlarımız küle dönecek. Yangınların bazıları kasıtlı olarak çıkarılacak. Uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alınacak ama diğer şehirde başlayacak.

- Bazı depremler paniğe neden olacak. Yurt dışında şiddetli depremler meydana gelecek. Can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı olacak.

Yazdıkları gerçekleşen Kassandra, başka değerlendirmelerde bulundu. Ünlü Astrolog, Kovid-19 salgınının zirve yapacağını, yangınların devam edeceğini ve ünlü bir sanatçının hayatını kaybedeceğini söyledi. 

GÖZLER DİĞER KEHANETLERE ÇEVRİLDİ!

Ünlü Astrolog Kassandra’nın açıklamalarıyla Türkiye’nin faklı birçok noktasında orman yangınları başladı, Amerika’nın Alaska eyaletinde 8.2’lik deprem oldu ve tsunami olabileceği konusunda uyarı yapıldı. 

Ağustos ayı için de öngörülerde bulunan Kassandra boğulma vakalarının artacağını ve denizde bir kaza gerçekleşeceğini açıkladı. Ünlü astrolog eylül ayı içinde ise kısıtlamaların tekrar gündeme gelebileceğini söyledi.  Kassandra, ‘Can kaybı olmadan bu olayları atlatma ümidiyle’ ifadelerini kullandı. 

Süper Lig hakkında da değerlendirmelerde bulunan Kassandra , maçların ilk haftalarda sınırlı sayıda seyirciyle oynanacağını ancak birkaç hafta sonra tekrar seyircisiz maçlar oynanacağını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal