Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu bugün gerçekleştirdiği toplantıda üniversitelerde yüz yüze eğitime geçilmesine yönelik sürecin değerlendirildiğini açıkladı.

16.02.2021-22:26 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-22:24) Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, milyonlarca gencin beklediği üniversitelerdeki yüz yüze eğitim ile ilgili alınan kararı duyurdu.

Sağlık Bakanı Koca, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda 'üniversitelerdeki yüz yüze eğitime' geçilmesi süreciyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

'Milletçe normale dönüş özlemi çekiyoruz. Esnafımız, çalışanımız, öğrencimiz haklı bir beklenti içinde. Bu husus çalışmalarımızın odağında bulunuyor. Esnafımızın işine, öğrencilerimizin okullarına bir an önce kavuşmalarını istiyoruz. Bunun kriterlerinin belirlenmesi konusunda Bilim Kurulumuz çalışmalarını sürdürüyor. Bugün yüksek öğretim ile ilgili değerlendirmeler yaptık. Yapılan değerlendirmede uygulamalı eğitimin mümkün olduğunca yüz yüze yapılması, teorik eğitimlere ise çevrimiçi olarak devam edilmesi konusundaki görüş birliği Yüksek Öğretim Kurumumuza iletilmiştir.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal