25.01.2022-10:38 (Son Güncelleme:25.01.2022-10:54)


1

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Ajdin Hasic ile Ümraniyespor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Bu anlamda siyah beyazlıların genç yeteneği Ajdin Hasic'e de sürpriz bir transfer ilgisi söz konusu. Son gelen bilgilere göre Ümraniyespor, Ajdin Hasic'i kadrosuna katmak istiyor. Yaşanan bu gelişmeler gündeme oturdu.



3

Gelen son bilgilere göre TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor, Hasic'in 6 aylığına kiralanması için devreye girdi.



4

Futbolcunun evrak işlerinin ise birkaç gün içerisinde biteceği öğrenildi. Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar'ın Ajdin Hasic'i mutlaka kadrosuna katmak istediği belirtildi. Bu anlamda futbolcunun transferine çok önem verdiği vurgulanıyor.



5

2019-2020 sezonunun devre arasında Dinamo Zagrep'ten 180 bin Euroluk bedelle Beşiktaş'a transfer olan Boşnak yıldızın sözleşmesi 2024 Haziran ayı sonunda bitecek.



6

Karadağ ile Bosna Hersek arasında oynana U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçında sakatlanan Beşiktaşlı futbolcu Ajdin Hasic çapraz bağlarındaki yırtık nedeniyle ameliyat oldu. Futbolcu bu anlamda 6 ay yeşil sahalarda forma terletemedi.



7

1.77 boyundaki sol ayak olan futbolcu, forvet ve sağ kanat olarak oynuyor. 20 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 13 karşılaşmada oynarken 2 kez de gol attı. Futbolcu Dinamo Zagreb'in alt yapısında başlayan kariyerinde ara transfer döneminde Beşiktaş'ın kadrosuna girmişti.



8

Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar'ın, Ajdin Hasic transferinin üzerinde önemle durduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR