18.09.2020-09:02 (Son Güncelleme:18.12.2021-15:48)


1

Aleyna Çakır'ın evde ölü bulunması olayı ile ilgili gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun, ormanlık alanda kafasına tek el ateş ederek intihar etti.



2

Olay yerine gelen Gülay Uygun’un ailesi ve avukatı intihardan Müge Anlı’yı sorumlu tuttu. Gülay Uygun’un eşi ‘Benim ölüm nedenim Müge Anlı’dır’ yazan bir mektup bulduğunu iddia ederek olaydan ünlü sunucuyu sorumlu tuttu. Uygun’un eşi ‘Benim eşim Türkiye Cumhuriyeti’nin öğretmeni bir kadın kendisini Müge’nin bir kelimesine öldürdü. Zaten benim eşim yanına yazmış. Benim ölüm nedenim Müge Anlı’dır. Müge Anlı’yı Allah’a havale ediyorum’ şeklinde konuştu.



3

‘BUNUN TEK SUÇLUSU MÜGE ANLI’DIR’

‘BUNUN TEK SUÇLUSU MÜGE ANLI’DIR’

Gülay Uygun’un avukatı ise şu ifadeleri kullandı: ‘Tiyatrocuları çıkartıp müvekkilime iftirayı atmıştır. Ve o kadıncağız o iftirayı yedirememiştir. Sabah bana mesaj atıp, ‘Abi benim oğlum suçsuz. Ben bu iftirayı nasıl kaldıracağım’ dedi. Sonrasında kendisine ulaşmak istedim. Ancak maalesef akşam cansız bedeniyle karşılaştık. O yüzden bunun tek suçlusu Medya maymunlarıdır. Müge Anlı’dır’



4

‘HEPİNİZDEN ŞİKAYETÇİYİM’

‘HEPİNİZDEN ŞİKAYETÇİYİM’

Annesinin cesedinin bulunduğu yere gelen Ümitcan Uygun da ‘Ben her zaman sessiz kaldım. Fakat bu saatten sonra sessiz kalamam. Benim annem, sizin suçlamalarınız yüzünden kafasına sıktı. Ben hepsinden şikayetçiyim’ şeklinde konuştu.



5

Ümitcan Uygun'un intihar eden annesi Gülay Uygun'un davası hakkında takipsizlik kararı verildi. Şüpheli ölüm hakkında herhangi bir travmatik bulgu olmadığı için ölüm sebebi intihar olarak belirlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr