22.10.2020-11:01 (Son Güncelleme:19.04.2024-17:05)


1

Ebru Şallı ile Eylül 2019’da nikah masasına oturan iş insanı Uğur akkuş, verdiği bir röportajda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Akkuş, Ebru Şallı hakkında ‘Şu an aşkımın zirvesindeyim. O gerçekten iyi bir eş. Altın gibi kalbe sahip’ ifadelerini kullandı.



2

Şamdan Plus dergisine röportaj veren A&S Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, şu ifadeleri kullandı: ‘Düştüğüm yerden kalkmasını hep bildim ve inancımı yitirmedim. Her zaman mücadele ettim. Hiçbir şeye negatif bakmadım.



3

Hayatı akışında yaşamayı kabul etmeyen biriyim. Sınırları zorlamayı severim. Değişimden korkmam. Hayaller olmazsa ben de olmam. Dijital platformlara yönelik sürpriz bir projem var. Şimdilik sır gibi saklıyorum’



4

Akkuş, Ebru Şallı hakkında ise şunları söyledi:’ Eşim sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Eti hayatımdan yüzde 80 oranında çıkardım, balığa ağırlık verdim. Ebru ile evleneli bir yıl oldu. Çok mutluyum.



5

Şu an aşkımın zirvesindeyim. O gerçekten iyi bir eş. Altın gibi kalbe sahip. Anneliğini görünce hayran kalmıştım. Muazzam bir kadın. Her geçen gün Ebru’daki meziyetleri keşfettikçe daha da mutlu oluyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr