Ücretsiz Assassin’s Creed Origins nasıl alınır? Assassin’s Creed Origins tüm platformlar için ücretsiz oluyor

Ubisoft açıkladı. Assassin’s Creed Origins oyununun ücretsiz olacağını söyledi. Peki ücretsiz oyun sürekli mi olacak? Kaç gün geçerli? Assassin’s Creed Origins nasıl bir oyun? İşte detaylar...

17.06.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-16:25) Ücretsiz Assassin’s Creed Origins nasıl alınır? Assassin’s Creed Origins tüm platformlar için ücretsiz oluyor

 Assassin’s Creed Origins oyununu sevenlere müjde! her plartformda ücretsiz bir şekilde oynanabilecek. Önümüzdeki hafta sonu için geçerli olan bu fırsatı kaçırmayın!

 Ücretsiz Assassin’s Creed Origins nasıl alınır?

Xbox Series X|S ve Xbox One, PS5, PS4 ve Windows gibi plartformlarda yükleme başlandı. Hafta sonu ücretsiz bir şekilde keyifle oynayacağınız oyun daha sonra beğenirseniz satın alma imkanı sunuyor.

Oyunun ücretleri ise;

Steam'de :40,35 TL

Xbox'ta:90 TL

Playstation Store'de: 399 TL
Assassin’s Creed Origins oyunu ücretsiz oluyor

Kısa bir süreliğine ücretsiz olacak oyunla Antik Mısır'ı keşfedebilirsiniz. Bölümlerde ilerleye bilir ve oyunun tadını çıkartabilirsiniz. Kampanya bitişin de eğer oyunu satın almak isterseniz ilerlemiş olduğunuz bölümler hesabınıza aktarılacaktır.

18-19 Haziran tarihlerinde ücretsiz oyun keyfine sizde tanık olun. Şimdiden Xbox Series X|S ve Xbox One, PS5, PS4 ve Window'a oyunu indirebilirsiniz.

Assasin's Creed Origins oyunu satış rekorları kırmıştı. Bir sonraki seri olan Assassin's Creed Odyssey ise bir önceki seriye göre daha fazla satış gösterdi.

Yeni çıkacak seri ise Eylül ayında gösterime hazırlanıyor.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal