Twitter'dan 2023 Hedefleri!

Sosyal medya platformu olan Twitter hedeflerini 2023'e kadar geliştirmek istediğini paylaştı. Şirket o yıla kadar kullanıcı sayısını arttırmak ve gelirini katlamak istiyor.

26.02.2021-09:41 - (Son Güncelleme: 26.02.2021-09:41) Twitter'dan 2023 Hedefleri!

Gelirini ve kullanıcılarını artırmak için yayınladığı özelliklerin sayısını artıracağını duyurdu.

Twitter’ın 2023 yılı hedefi 315 milyon kullanıcıya sahip olmak

Twitter bugün yaptığı açıklamada, yıllık geliri ikiye katlayarak en az 7,5 milyar dolara çıkarmayı ve 2023’te 315 milyon kullanıcıya ulaşarak hisselerini % 8’den fazla artırmayı hedeflediğini açıkladı.

Twitter; 'İleriye dönük Tweetlerimiz, gelecekteki hedefler ve hedeflerle ilgili olanlar gibi, risklere ve belirsizliklere tabidir. Bu hedefler ve hedefler mevcut yol haritamıza dayanmaktadır ve kendi uygulamamız ve çeşitli piyasa koşulları dahil olmak üzere birçok faktöre bağlıdır. Hedeflerimizi değiştirebilir veya alternatif hedefler peşinde koşabiliriz. Bu ifadeler mevcut beklenti ve varsayımları yansıtır. Gerçek sonuçlar önemli ölçüde farklılık gösterebilir.' açıklamalarında bulundu.

Kullanıcı sayısını arttırmak isteyen şirket geçtiğimiz günlerde yayınlanan haberde bunun sinyallerini vermişti. TechCrunch‘ın haberine göre Twitter, ShareChat‘i satın almaya hazırlanıyor. Sosyal medyanın mevcut uygulaması Moj ile Çin’in popüler kısa formatta video uygulaması TikTok‘a rakip olmayı amaçlayan Twitter’ın, şirkete 1.1 milyar dolarlık satın alma teklifinde bulunduğu ifade ediliyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal