20.04.2022-11:17 (Son Güncelleme:03.12.2022-16:16)


1

Beth bamford ve erkek arkadaşı andy morris'in ikizleri olacağından haberleri yoktu.



2

Genç anne hamileliği boyunca doktorunu sayısız kez hasta olduğunu düşünerek ziyaret etmişti. Fakat ne kendisi ne de doktoru semptomların hamileliği işaret ettiğini göremedi. Kendisi de hiçbir hamilelik belirtisi görmediğini ve regl olmaya devam ettiğini iddia ediyor. Genç anne normalden farkı bir şey yemediğini, biraz kilo aldığını fakat sadece biraz şişmanladığını düşündüğünü söyledi.



3

Daha sonra gece yarısı tuvalete giden kadın, başına geleceklerden habersizdi. Doğum yapmaya başladığını anlayan genç anne, 112'yi arayarak yardım istedi. Doğuma başladığı için operatörün dediklerini uygulayan kadın ilk bebeğini doğurmuştu.



4

Daha sonra plesantayı çıkarması gerektiğini söyleyen operatör kadına ıkınması gerektiğini söyledi. Fakat genç anne tekrar ıkındığı zaman yeni bir bebeğin daha kafasını gördü. İkinci bebeğin nefes almadığını görünce korku dolu anlar yaşadı. Neyse ki hızlı düşünen operatör Beth'i bebeği hafifçe sallaması konusunda yönlendirerek çocuğun ilk nefesini almasını sağladı.



5

Genç anne, "plasentayı çıkarmam gerektiğini söylediler. tekrar ıkındım ama bir bebek daha çıktı. Bu da başka bir şoktu. İkincisi ters doğduğu için nefes almıyordu. Ne yapacağım konusunda panikliyordum çünkü bırakın iki tanesini bir tanesiyle nasıl başa çıkacağımdan bile emin değildim" ifadelerini kullandı.



6

Yardım isteyerek bağırmasına rağmen kocası Andy, bu süreçte uyanmamıştı.



7

Beth ise yeni bebekleri yerde yatarken banyoyu terk edemiyordu. Andy sonunda uyandığında, kız arkadaşı ve yeni bebekleri ile karşılaştı. Genç adam, durumu gördükten sonra annesinin kaldığı odaya gitmiş ve "beth'in banyoda iki bebeği var" demiş. Beth'in anlattığına göre kadın oğlunun kafasının karıştığını sanmış, çünkü çiftin hali hazırda iki çocuğu varmış.



8

Doktorlar ikizlerin 21 Şubat'ta doğum gerçekleştiğinde Beth'in yaklaşık 37 haftalık hamile olduğunu düşünüyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR