Türkiye'nin Dört Bir Yanında Farklı İklim Yaşanıyor

Türkiye’de martın başlamasıyla birçok ilde farklı iklimler yaşandı. Erzurum’da vatandaş karın keyfini çıkarırken, Marmaris’te termometreler 27 dereceyi gösterdi. Güneşi gören vatandaşlar sahile akın etti. Hatay’da ise etkili olan sağanakla birlikte denizde 3 hortum çıktı.

01.03.2021-15:22 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-15:22)

Erzurum’da sabahın erken saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışıyla etraf kısa sürede beyaza büründü. Ortaya güzel görüntüler çıkınca vatandaş karın keyfini çıkardı. Öte yandan Marmaris’te de termometreler 27 dereceyi gösterdi. Güneşli havayı gören vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren sahile akın etti. Görevliler, vatandaşlara maske ve sosyal mesafe konusunda uyardı.

BİR YANDA KAR BİR YANDA GÜNEŞ

Erzurum’da lapa lapa kar yağarken Marmaris’te güneş yüzünü gösterdi. Hafta sonu kısıtlamasından sonra karlı ve güneşli havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar caddelerin dolmasına neden oldu. Marmariste, elektronik termometreler 27 dereceyi gösterdi. Bölgede oturan yerleşik yabancılar, 8 kilometrelik sahil şeridinde bulunan Atatürk Caddesi Halk Plajında denize girip güneşlendi. Çocuklar ise parkta bol bol oynayıp, bisiklet turu attı.

HATAY’I İSE HORTUM VURDU

Hatay'ın Samandağ ilçesinde sabahın erken saatlerinde denizde 3 ayrı noktada hortum çıktı. Dünyanın en uzun kumsallarından birine sahip olan Samandağ sahilinde sabah saatlerinin ardından etkili olan sağanakla birlikte denizde 3 hortum çıktı. Vatandaşlar tedirgin oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal