19.04.2022-14:25 (Son Güncelleme:28.01.2023-13:36)


1

Kumasıyla ve eşiyle aynı evde yaşayan kadının hikayesi, duyanları hayrete düşürdü.



2

Bilgisayar teknikerliği okurken evlendiği adama aşık olan Gülten İstekli kendisinden tam 25 yaş büyük Şanlıurfalı tarım işçisi Cemil İstekli ile kuma olarak 'evlendi.'



3

Aşık olduğunu söyleyen Gülten ferman dinlemedi ve İstekli'ye kuma gitti.



4

Gaziantep'te akıl almaz olay!

Gaziantep'te akıl almaz olay!

Gaziantep'te yasak aşk faciası yaşandı. Sosyal medyaya düşen haberlere göre göre bir kişi, eşinin kendisini aldattığını öğrendi ve şeytani bir intikam planı kurdu. Karısının yasak aşkını tuzağa düşürüp ona tecavüz etti, ardından da kadın kıyafetleri giydirip fotoğraflarını çekti.



5

Hikayenin ilginç kısmı ise buradan sonra başlıyor. Resmi nikahla evlendiği adamın ikinci eşi olan Gülten İstekli, kumasıyla doğum yarışına girdi.



6

Bu ilginç çekişmeden dolayı evde 12 çocuk oldu. İstanbul’dan Siverek’e gelin giden Gülten İstekli hem çocuklarına bakıyor hem tarım işçiliği yapıyor.



7

Ailesinin rızasını almadan evlenen genç kadın hala anne babasıyla görüşmüyor. Dünyada hala devam eden bu acı gerçek, bir çok ailenin dramı olmuş durumda. İşte ülkemizde yer alan ilginç kuma olayları...



8

Bünyamin Solmaz Olayı

Bünyamin Solmaz Olayı

Ağrı'da yaşayan 11 çocuk babası Bünyamin Solmaz (50), kumayı kabul etmeyen eşi Saime Solmaz (52) ile kızı Keziban Kaya'yı (32) vurarak öldürdü.



9

18 Yaşında Kuma Olarak Kaçırılan Hatice

18 Yaşında Kuma Olarak Kaçırılan Hatice

Mardin'deki 18 yaşında olan Hatice, 47 yaşındaki bir şahıs tarafından kaçırıldı ve kuma yapılmak istendi. Ancak anne ve babası (fotoğrafta), kızlarının peşine düşerek onu kurtardılar. Genç kızın bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizzat devreye girmişti.



10

Suriyeli Kuma Krizi

Suriyeli Kuma Krizi

Ülkelerindeki savaştan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeli kadınlar, yaşadıkları şehirlerde kuma olarak Türk erkekleri ile evlendi. Özellikle Şanlıurfa'da bu sayı oldukça yüksek olunca Urfa'lı kadınlar, protestolar düzenledi. Öyle ki siyasiler bile konuyu TBMM'ye taşıdı.



11

Zeynep Manav

Zeynep Manav

Esra Erol'a katılan Veysel Manav, eşinin onu terk edip bir adam kaçtığını ve 3. kuma olarak adamla evlendiğini iddia etmişti.



12

3 çocuğunu ve 27 yıllık eşini bırakıp 2 eşi bulunan Fikret Uğur isimle şahsa 3. kuma olarak kaçan Zeynep Manav, eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia etmişti. Ancak büyük kızı iddiayı yalanlamıştı.



13

25 yıl önce evlenen Menderes C. eşinin üstüne kuma getirmek istedi. Ancak Nuray C. bu duruma karşı çıktı ve kocasının üstüne kızgın yağ döktü. Eşi ise karısını bıçaklayınca karı ve koca hastaneye kaldırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR