11.08.2022-07:46 (Son Güncelleme:25.05.2023-16:45)


1

Çin'in fırlattığı roket nereye düşecek?

Çin'in fırlattığı roket nereye düşecek?

10 katlı bina yüksekliğindeki roketin nereye düşeceği belli değil. Düşebilecek koordinatların arasında Türkiye olduğu da açıklandı.



2

Muş'u çekirge sürüsü bastı

Muş'u çekirge sürüsü bastı

Muş'un yüksek yamaçlarında sürü halinde görülen çalı çekirgeleri, bulundukları bölgede çayırları yok ederek ekili alanlara doğru ilerliyorlar. Muş Ovası'na doğru ilerleyen çekirge sürülerinin ekili alanlara zarar vermesinden endişe edilirken, Muş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ise sahada ilaçlama çalışmalarını yürütüyor.



3

Antalya'da E. K. isimli kadın 17 Golden cinsi köpeği evde kilitleyerek gitti. Evde kilitli kalan köpekler aç kalınca birbirlerine saldırdılar. Zaman zaman balkona çıkıp havladıkları seslerini duyan çevredekiler kadını evde bulamadı. Kapının önünde bulunan 50 kişilik hayvan sever grup köpekler barınağa gidene kadar eylemlerine devam edeceklerini belirtti.



4

Sel sonrası yılan görüldü

Sel sonrası yılan görüldü

Bir yılanın sularla birlikte şehre geldiğini gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Selin getirdiği yılan vatandaşlar tarafından telefon kamerasıyla kaydedildi. Sosyal medyada görüntülerle ilgili 'sel kış uykusundaki yılanları ortaya çıkardı' yorumu yapıldı.



5

Böylesini Müge Anlı bile duymadı! Ankara'da Vedat Ö. adında bir adam öz dayısının evine yerleşti. Önce yengesiyle yasak ilişki yaşadı sonra da dayısının kızı ile evlendi. Vedat Ö'nün kayınvalidesinden 2, kızından da 2 çocuğu olması herkesi şok etti. Ankara'da yaşanan olay Müge Anlı’ya konu olacak türden. Açılan boşanma davası ile Aile içinde yaşanan çarpık ilişki duyanları şok etti. 16 yaşında öz dayısının eşiyle ilişki yaşayan adam daha sonra aşk yaşadığı dayısı ve yengesinin kızıyla evlendi. İşin karmaşık hale gelmesi ise dayısın eşinden 2 çocuğu, evlendiği dayısının kızından ise iki çocuğu oldu. Yani baldızı ve kayının aynı zamanda babası olduğu çıktı.



6

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Suriye’deki muhalif gruplarla Esad’ı barıştırmak istedikleri yolundaki açıklamasının ardından bir grup öfkeli Suriyeli tepki göstermek için Azez'de Türk bayrağı yaktı.



7

Trafik polisleri tarafından ceza yediği için çıldıran ve sinir krizi geçiren öğretmen, polislere bağırmaya başladı. Sinir krizi geçiren kadının bu hali gündem oldu.



8

Şişli Etfal Hastanesinde yaşanan olayda akıl sağlığı iyi olmadığı düşünülen bir kadın ayakta durarak dışkısını yaptı ve hızla uzaklaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR