02.11.2019-11:52 (Son Güncelleme:23.04.2024-16:53)


1

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor'a üç defa katılıp iki kere şampiyon olan Turabi Çamkıran, Gel Konuşalım adlı programa katıldı.



2

Turabi Çamkıran, son katıldığı Survivor'da sakatlanmasına neden rağmen neden diskalifiye olmadığını aylar sonra itiraf etti.



3

Turabi, sakatlandığı dönemde yaşadıklarını anlattı. Turabi, 'Sakatlığım yüzünden üçüncü kez şampiyon olamadım. Survivor, son bir ayda kazanılıyor. Tam bunları yapacağım zaman sakatlandım, bir ay hastanede yattım.



4

Gidip şampiyon olmayı da istemezdim bu şekilde, diğer yarışmacılara haksızlık olurdu. İnsanlar gördüğü için haklı olanı şampiyon yapıyor.



5

Acun abiye çok teşekkür ediyorum. Normalde sakatlandığımda eve gitmem gerekiyormuş, ama Acun abi tuttu beni orada. Neden orada tuttuğunu sonradan öğrendim. Büyük ev ödülü varmış.



6

Acun abilerle konuştuk. Eğer beni gönderseymiş ve ev oyununu görseydim üzülürdüm. Aslında benim hakkım sakatlığımda eve dönmekti. Ayıptır söylemesi biz çok da güzel haftalıklar alıyoruz, özellikle de benim gibiler.



7

Ben televizyona bile çıkmıyorum (sakatken), ama beni orada tutuyor ve haftalığımı yatırıyor. Benim hakkım olmayan şeyi bana vermiş oldu. Onun da söylemesine göre, 3 sezon emek vermişim ve bunu hak etmişim. Acun abi televizyonda beni sevmiyormuş gibi gözüküyor ama beni çok seviyor.' açıklamasında bulundu.



8

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasında iki yıl üst üste birinci olan Turabi Çamkıran'ın adı altın harflerle yazılmıştı.



9

Survivor yarışmasıyla tanınan Turabi Çamkıran, Amerika'nın en ünlü yarışması War of the Worlds'de başka bir yarışmacı ile oyun esnasında kavga etti.



10

Oyunlarda oldukça hırslı halleri ile bütün dikkatleri üzerine çeken Turabi, bir yarışmacının kendisine tepki göstermesi üzerine öfkeden deliye döndü.



11

Turabi Çamkıran öyle bir öfkelendi ki araya giren korumalar bile onu sakinleştiremedi. Çamkıran, yarışmadan çekilme kararı aldı.



12

Turabi, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Amerika'nın en ünlü yarışması War of the Worlds'den çekildiğini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr