Tunus Cumhurbaşkanına Suikast Girişimi

Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said'e suikast girişiminde bulunuldu.

28.01.2021-22:11 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-22:10) Tunus Cumhurbaşkanına Suikast Girişimi

Tunus Cumhurbaşkanlığı Divanı Müdiresi'nin Cumhurbaşkanı Kays Said'e gönderilen şüpheli zarfı açmasının ardından görme kaybına uğradığı açıklandı.

Tunus Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Kays Said'i hedef alan suikast girişimi ile ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Cumhurbaşkanı Kays Said'in adına pazartesi günü, göndericinin adını taşımayan özel bir zarf geldi. Divan Müdiresi Nadiya Ukkaşe, şüpheli zarfı açması sonucu sağlık durumu kötüleşerek, baş ağrısı ve büyük oranda görme kaybı yaşayarak, baygınlık geçirdi. Zarfın açılması sırasında Ukkaşe'nin yakınındaki bir personelimizin de aynı şikayetleri yaşadığı öğrenildi. Zarf, evrak imha makinesine atıldı' ifadeleri kullanıldı.'

'CUMHURBAŞKANI KAYS SAİD'İN DURUMU İYİ'

Zarfın içerisinde bulunan maddenin ne olduğuna dair henüz net bilgi elde edilmediği aktarılan açıklamada, kamuoyunda yaşanacak karışıklıktan kaçınmak adına olayın yaşandığı gün konunun duyurulmadığı belirtildi.

Cumhurbaşkanının sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir zarar görmediği" bilgisi paylaşılan açıklamada, olayın sosyal medyada yayılmasının ardından yazılı açıklama yapılmasının uygun görüldüğü kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal