18.07.2022-14:14 (Son Güncelleme:18.07.2022-11:39)


1

Tuğba Özay kimdir?

Tuğba Özay kimdir?

Kuaförüm sensin adlı programda bir dönem jüri üyeliği yapmış olan Tuğba Özay, Türk oyuncu, şarkıcı ve eski mankendir.



2

Kişisel özellikleri

Kişisel özellikleri

Ünlü sunucu Tuğba Özay, 10 şubat 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Güzelliği ile büyüleyen dikkatleri üzerine çeken Tuğba Özay 1.80 boyunda ve 60 kilodur.



3

Yangın çıktı

Yangın çıktı

Tuğba Özay, katıldığı bir düğün töreninde yaşadıklarıyla herkesi korkuttu. Asistanı ile birlikte gittiği düğünde yangın çıktı. Özay’ın kaldığı otel odası küle döndü. Ölümden dönen ünlü manken "Bir düğünde sanatçı dostlarımızla beraberdik. Allah bizi gerçekten korudu çünkü benim ve asistanımın kalacağı yan yana iki odada yangın çıkıyor. Ben de son dakikada otel değiştirmiştim. Yangınlarla sınavımız nedir bilmiyorum ama gerçekten Allah korudu. Merak etmeyin biz iyiyiz. O odada ve dumanda kalsaydım şu an sizinle konuşamıyor olurdum" dedi.



4

Eşi

Eşi

Mankenlik kariyerini bırakma kararı alan Tuğba Özay, 2009 yılında Ludovic Fattizzo ile evlendi.



5

Yüzücülük hayatı

Yüzücülük hayatı

Haliç Üniversitesi Konservatuar ve Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Tuğba Özay, 1987 yılında İstanbul Yelken Kulübü'nde dalış ve yelken kurslarına katıldı.



6

Fenerbahçe'ye transfer oldu

Fenerbahçe'ye transfer oldu

Yaklaşık 10 sene boyunda Galatasaray bünyesinde yüzücülük yapan Özay, daha sonra Fenerbahçe'ye transfer olarak 5 sene boyunca voleybol oynadı.



7

İlk dizisi

İlk dizisi

Eski model ve şimdilerde sunuculuk yapan Tuğba Özay, ilk olarak Sonradan Görmeler adlı dizi ile ekran deneyimini yaşamıştır.



8

Dizi ve filmleri

Dizi ve filmleri

Sonrada Görmeler, Hemşerim, Aynalı Tahir, Çiçek Taksi, Zehirli Çiçek, Yapayalnız, Bizim Otel, Dadı, Paşalı, Hamdi Alkan Tv, Kuaförüm Sensin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr