18.10.2019-10:15 (Son Güncelleme:19.04.2024-10:56)


1

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve kendisinde 'Tabiatın kızı' olarak bahseden Tuğba Özay, doğa ile ilgili yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Mankenlik kariyerini bitirdikten sonra müzik sektörüne yönelen Tuğba Özay, Instagram hesabında bir kano üzerinde çekilmiş fotoğrafını yayınladı.



2

Eski manken, doğanın güzelliklerine ve sunduğu nimetlere dikkat çekerek, kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni ve yorum alan paylaşımının altına şu notu düştü:



3

“Doğadan kopma! Onun nimetlerinden yararlan! Emin ol iyi gelecek! İnsanları beton yığınlarına sıkıştırdılar… Yeşil alan özellikle büyük şehirlerde sadece mezarlıklarda kaldı! Nefes alınmıyor! Binalar, ağaçlardan kat be kat büyük! Doğa sana tüm güzel enerjileri verecek…



4

Suyu izle, dalgaların sesini dinle… Taşlara, ağaçlara dokun… Bir çiçeğin kokusunu çek içine … Rüzgara bırak kendini çık bir dağın tepesine bağır bağırabildiğin kadar! Uzun yürüyüşler yap ormanda, deniz kenarında, kumsalda .. Her gün aynı sıkıntıların pençesinde değil misin zaten?



5

Maddi dertler, harçlar, borçlar, sağlık sorunları, ailevi meseleler, özel hayatla ilgili çelişkiler, dost kazıkları, ülkenin derdi, dünyanın çilesi… Eee sonra? Hep ertelenen hayatlar ve vakit tamam… Yaşamadan yitip giden bir ömür! Sistemin dayattığı yaşam bu zaten! Boğulma bu hengamede…



6

Sağlıklı düşünmek, enerji değişimi, moral, motivasyon için doğada kalman şart! Dayattıkları sakinleştirici haplar, ilaçlar vs hepsi hikaye! Hepsi legal uyuşturucu! Para tuzağı! Sakinleşmek ve sağlıklı düşünmek için adresin Tabiat Ananın kolları! Ben anımsattım, yol gösterdim uygulaması sana kalmış!”



7

Eski model Tuğba Özay, sosyal medya hesabında çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafıyla ve yeni çekilmiş bir karesini yan yana getirerek geçtiğimiz günlerde paylaştı.



8

Çocukluk yıllarına gönderme yapan Özay'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının, yoğun ilgi gösterdiği paylaşıma yüzlerce yorum yapıldı.



9

Tuğba Özay, paylaşımının altında dikkat çekici satırlara yer verdi. Ünlü model, görüntü değişse de bazı şeylerin değişmeyeceğini vurgulayarak şunları söyledi:



10

“Soldaki 4 yaşımdan bir fotoğraf… Sağdaki ise geçen haftadan… Soldaki duruş o zamandan belli ediyormuş aslında ruhumdaki asiliği ve efeliği. Bazı şeyler sonradan değildir! Doğuştandır, genetiktir… Soldaki efe, sağdaki manken. Ruh aynı değişmez! Değişmedi, değişmeyecek…”



11

Eski model Tuğba Özay'ın çocukluk yıllarına ait yaptığı paylaşım sosyal medyada büyük ilgi görmüş ve beğeni yağmuruna tutulmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr