TTT coin nedir? TTT coin hangi piyasalarda işlem görüyor? TTT coinin geleceği

Kripto para piyasalarında işlem gören The Transfer Token (TTT) merak konusu oldu. TTT coinin piyasadaki durumunu ve geleceğini merak eden yatırımcılar araştırmalarına başladı. Peki TTT coin nedir? TTT coinin geleceği nasıl? İşte yanıtı…

27.06.2022-13:23 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-13:23) TTT coin nedir? TTT coin hangi piyasalarda işlem görüyor? TTT coinin geleceği

Ethereum ağı üzerinden yazılım endüstrilerine teknik altyapı projeleri üreten The Transfer Token (TTT) gündeme hızlı bir giriş yaptı. Yatırımcılar TTT coin hakkında araştırmalara başladı. Asya kökenli bir şirket olan TTT, denizaşırı ülkeler için döviz bozdurma aracı olarak görülmektedir. TTT, 30 Mart 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştür. 2 milyar TTT tokeni piyasada işlem görürken marketcap sıralamasında 224.sırada yer almaktadır.

TTT coin nedir?

Aska kökenli bir şirket olan Atom Solutions Co.’nun kripto parası olan TTT, birçok şirketin ortak girişimiyle oluşturulmuştur. TTT coinin kuruluşunda Tokyo’dan Hirokazu Hayashi başkanlık etmiş; Filipinler’den önemli ödeme şirketi CIS Bayad Center, Vietnam’dan çevrimiçi ödeme şirketi NganLuong A.Ş. ve Hindistan’dan önemli yazılım geliştiricisi olan Bitronics firması da destek olmuştur. TTT coin, düşük hizmet bedeli ile denizaşırı ülkeler arasında döviz değişimi ile para transferi yapar. 

TTT coin, döviz bürosu gibi hizmet vermektedir. Asya’da kripto para transferinde yüzde 50’lik bir Pazar payı vardır. TTT para transferinde; BTC, Tether, TTT ve Filipin Pezosu üzerinden para transferi yapılır. 

TTT coin

Ülkeler arası yapılan para transferlerinde Patent Anlaşması yapar ve Fikri Mülkiyet Hakları sözleşmesi ile kripto para transferlerinde güvence oluşturur. Dünyanın her yerinden işlem yapılabilmektedir. Sistem üzerinde bulunan cüzdandaki Evor özelliği, hesaptaki coinlerle ticaret yapmaya olanak sağladığı gibi bankasız işlemler yapılmasını da sağlar. 

Sistemde işlem gören ortaklarına, işlem komisyonlarının yüzde 50’si oranında TTT coin verilmektedir. TTT coin, kripto para olmasının dışında endüstri yazılımları da üretir. 

TTT coin yorumları

TTT coin hakkında olumlu yorumlar olmasının yanında olumsuz yorumlar da vardır. Bazı yatırımcılar TTT coinin piyasada stabil bir etkisi olduğunu değerlendirir. Sakin bir grafiği bulunan TTT coin, yatırımcılarına güven verse de istenilen çıkışı da henüz yakalayamamıştır. 

TTT coinin işlem gördüğü piyasalar

TTT coin; CoinTiger, DigiFinex, XT.COM ve LBank piyasasında işlem görmektedir.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal