TSK Koronavirüs Tedbirlerinde Dünya Ülkelerine Örnek Oluyor

TSK, aldığı olağanüstü Koronavirüs tedbirleri ile dünyada yer alana birçok ordu arasında ilk sıraya yükseldi.

10.06.2021-19:20 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-23:14) TSK Koronavirüs Tedbirlerinde Dünya Ülkelerine Örnek Oluyor

Koronavirüs salgını kapsamında vatandaşlar yoğun bir aşılama programına girdi. Bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetleri de sert tedbirlerine devam ediyor. TSK, uyguladığı bu tedbirler kapsamında dünyada büyük başarı elde etti. 

Türk Silahlı Kuvvetleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında hem tatbikat bölgelerinde tek bir pozitif vakaya rastlanmadı. TSK, aldığı olağanüstü tedbirlerle dünyada yer alana birçok ordu arasında ilk sıraya yükseldi. 

TSK, DÜNYA ÜLKELERİ ARASINDA İLK SIRADA 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla alınan koronavirüs tedbirlerinin Milli Savunma Bakanlığınca da uygulanmasının da büyük etkisi görüldü belirtildi. Sağlık Bakanlığı ile koordinasyonlu çalışmalar sonuçlarını verdi. Uygulanan tedbirler sayesinde ordu içinde vaka sayısı oldukça az ve salgının kontrol altında olduğu kaydedildi. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde kurulan Kovid-19 ile Mücadele Merkezi (KOMMER) bir zincir halinde Genelkurmay Başkanlığı, Ordu Komutanlıkları, Kuvvet Komutanlıkları donanma ve hava üsleri olmak üzere alt kademelere kadar indirildi. 

TSK’DA AŞILAMA SON HIZ DEVAM EDİYOR

Katı ve sert tedbirlerin sürdüğü TSK’da aşılama da son hız devam ediyor. Sağlık Bakanlığınca onay alan tüm aşılar belli bir takvim içerisinde ordu mensuplarına ve personellerine yapılıyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal