Trpisovsky, Ligde Ve Avrupa’da Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Tüm bu oyuncu kayıplarına rağmen Trpisovsky, takımıyla harikalar yaratmaya devam ediyor.

26.02.2021-17:43 - (Son Güncelleme: 26.02.2021-17:43) Trpisovsky, Ligde Ve Avrupa’da Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Üç sezondur etkili oyunuyla büyüleyen Peter Olayinka’nın yanında, bu yıl B takımdan yükselen Abdallah Sima’nın yıldızını parlatmasına da katkıda bulunan teknik adam, bir yandan başarı elde etmeyi de sürdürüyor.

ETKİLEYCİ ZAFERLER

Çek Ligi’nde, en yakın takipçisi Sparta’nın 8 puan önünde ligi lider götüren Trpisovsky ve ekibi, Avrupa Ligi’nde aldığı sürpriz ve etkileyici galibiyetler almayı başardı. Leverkusen ve Nice galibiyetlerinin ardından Leicester City’yi de gol yemeden elemeyi başardı.

SİNMİYORLAR

Göreve geldiğinden beri, Avrupa kupalarında neredeyse her eşleşmede oyun üstünlüğünü kabul ettirmeyi başaran genç teknik adam, beş büyük ligdeki yöneticilerin dikkatini çekmeyi başardığı Slavia serüvenini bir 'kulüp efsanesi' olarak noktalayacak gibi görünüyor.

SİNİR BOZUCU FUTBOL OYNUYORLAR

Antonio Conte, Slavia’nın Inter’e karşı gösterdiği performansı 'öfkelendirici' olarak belirtmişti. Ona göre Çek ekibi, oyunun her alanında tabiri caizse ‘sinir bozucu’ olmayı başarmış, kendileri adına daha iyi olma zorunluluklarını yüzlerine vurmuşlardı.

KURT GİBİLER

Dönemin Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde de, Jindrich Trpisovsky’nin takımını, 'Çok, çok güçlülerdi. Adeta ‘kurt’ gibiydiler. Sahada istediğimiz hiçbir şeyi yaptırmadılar' sözleriyle anlatmıştı.

Öyle ki, Slavia’nın Barça’yı sürklase eden oyunu ve attığı gol sonrası, Katalan ekibinin dünya yıldızı Leo Messi’nin Valverde’ye attığı bakış, haftalarca spor medyasının gündeminden düşmemişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal