10.12.2021-14:22 (Son Güncelleme:10.12.2021-14:22)


1

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'un başarılı futbolcusu için Çaykur Rizespor talip oldu ve kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.



2

Bordo mavililerin 2020-2021 sezonunda Norveç Ligi ekiplerinden Rosenborg'dan 950.000 euroluk bonservis ücreti ile birlikte kadrosuna kattığı 26 yaşındaki oyuncu Anders Trondsen için Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor talip oldu.



3

Asıl forma giydiği pozisyon orta saha olan Anders Trondsen, bordo mavililerde zorunluluk nedeniyle bir süredir sol bek pozisyonunda forma şansı bulmaktaydı.



4

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Çaykur Rizespor'un Anders Trondsen için bordo mavili kulüp ile görüşmelere başladığı öğrenildi.



5

Anders Trondsen'in sezon sonuna kadar kiralık olarak transferi için Trabzonspor ile görüşmelerini sürdüren Çaykur Rizespor'un büyük bir ölçüde anlaşma sağladığı ve Ocak ayında transfer tahtasının açılması ile birlikte 26 yaşındaki Norveçli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacağı öğrenildi.



6

26 yaşındaki Norveçli oyuncu Anders Trondsen, Trabzonspor'da yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle bir süredir forma şansı bulamazken toplamda sadece 10 karşılaşmada süre aldı ve gol katkısı sağlayamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR