Trabzonspor'dan Taraftarlara Rizespor Çağrısı!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Spor Toto Süper Lig'de oynadıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasında tribünlerin tezahüratlarına ilişkin bir açıklamada bulundu.

02.11.2021-12:28 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-12:28)

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

İKİ KULÜP ARASINDA DOSTLUK RÜZGARLARI!

Trabzonspor-Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde iki kulüp araısnda gerçekleştirilen dostluk görüşmeleri büyük bir gündem yaratmıştı.  İki kulüp arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından dostluk mesajları verilmişti.

SON KARŞILAŞMADA TRİBÜNLERDEN SESLER YÜKSELDİ...

Trabzonspor-Rizespor karşılaşmasının son bölümüne doğru bu dostluk mesajlarına yakışmayacak tezahüratların tribünlerde yükselmesi nedeniyle Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, yaptığı açıklamalarla bordo mavili taraftarlara seslendi.

TRABZONSPOR'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Çaykur Rizespor karşılaşmasında yaşanan tribün olayları ile ilgili yaptığı açıklamalarda ;

' Sportif alanda bir rekabet olsa da bu dostluk, akrabalık bağı olan insanların ilişkisine zarar vermemeli. Karşılaşmanın sonlarına doğru bazı taraftarlarımızın yapmış olduğu tezahürat, hafta içinde verilen dostluk mesajlarıyla bağdaşmamaktadır. Bir anlık heyecanla bile olsa taraftarlarımızın sağduyulu davranarak bu tür tezahüratlardan uzak kalmaları, enerjilerini takımımızı desteklemek için kullanmaları daha doğru olacaktır. Bundan böyle Rizespor ile kurulan dostluk bağına zarar vermemek için gereken hassasiyetin gösterilmesini rica ediyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal