12.10.2021-11:14 (Son Güncelleme:14.10.2021-14:41)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da bu hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde yıldız futbolcusundan kötü haber geldi.



2

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna katmış olduğu Dünya yıldızı Marek Hamsik, bu sezon bordo mavili formayla ortaya koyduğu performans ile taraflı tarafsız birçok kesimin büyük bir beğenisini toplamıştı.



3

Taraftarların da adeta sevgilisi haline gelen tecrübeli yıldız Marek Hamsik, FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri H grubunda ülkesi Slovakya ile çıktığı Hırvatistan karşılaşmasının 41. dakikasında sahadan sakatlanarak ayrılmak durumunda kaldı.



4

Slovakya Milli Takımı'nın oynadığı Hırvatistan mücadelesinin 41. dakikasında yaşadığı şoke eden sakatlığın ardından sedye ile oyun alanının kenarına gelirken yerini ise eski Trabzonsporlu Matus Bero'ya bırakmıştı.



5

Yıldız futbolcu Marek Hamsik'in Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisine yetişip yetişemeyeceği büyük bir merak konusu olurken bordo mavili kulüp resmi internet sitesi üzerinden yıldız futbolcunun sakatlığına ilişkin açıklamalarda bulundu.



6

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Yaşar Kibar Güven, yıldız futbolcu Marek Hamsik'in sağlık durumu ile ilgili olarak kulübün resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada ;



7

' Slovakya milli takımının dün oynadığı müsabakada sakatlanan ve tedavisine başlanan Marek Hamsik’in Perşembe günü MR’ı çekilecek ve sağlık durumu hakkında yeniden açıklama yapılacaktır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR