Trabzonspor’dan Burak ve Onur Açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak’a 10 gün daha izin verildiğini açıkladı.

21.11.2018-14:09 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-14:06) Trabzonspor’dan Burak ve Onur Açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, kadro dışı kalan Burak ve Onur hakkında açıklamalarda bulunurken, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisini de değerlendirdi.

Fenerbahçe karşısında alınacak galibiyetin sürpriz değil, normal bir sonuç olacağını belirten Sağıroğlu, Evkur Yeni Malatyaspor maçından sonra kadro dışı kalan Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak'a 10 gün daha izin verdiklerini kaydetti.

Trabzonspor'un iyi bir kadrosu olduğunu vurgulayan Sağıroğlu, "Biz, ligde şimdiye dek puan kaybettiğimiz karşılaşmalarda da iyi futbol oynayarak kaybettik. Farklı mağlup olduğumuz Evkur Yeni Malatyaspor maçı da buna dahil. İyi bir takımız. Fenerbahçe galibiyeti bizim için sürpriz değil, normal bir sonuç olur." şeklinde konuştu.

Sağıroğlu, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasından sonra kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak'a 10 gün daha izin verdiklerini söyledi.

İki oyuncuya daha önce 10 gün izin verdiklerini dile getiren Sağıroğlu, "23 Kasım'da izinleri sona eriyordu. Tekrar bizden talepleri oldu. Biz de bu talepleri neticesinde kendilerine 10 gün daha izin verdik." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal