Trabzonspor'dan Abdülkadir Parmak ve Dorukhan Toköz Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da Konyaspor ile karşı karşıya gelecekleri müsabakanın hazırlıkları sürerken Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Parmak'ın sakatlıklarında kötü haber geldi.

20.09.2021-17:25 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-17:25)

Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Konyaspor ile karşı karşıya gelecekleri karşılaşmanın hazırlıkları son sürat devam ederken iki yıldız futbolcudan gelen sakatlık haberi teknik ekibi üzdü.

TRABZONSPOR'DA İKİ YILDIZ SAKATLANDI

Kasımpaşa karşılaşmasında sakatlanan Abdülkadir Parmak ile yeni transfer Dorukhan Toköz'ün sakatlandığı öğrenilirken bordo mavili kulüpten bu iki oyuncunsunun sakatlığı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yapıldı.

ABDÜLKADİR PARMAK VE DORUKHAN TOKÖZ İLE İLGİLİ...

Trabzonspor kulüp doktoru Op. Dr. Hakan Çelik, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Parmak'ın sağlık durumu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada ;

' Kasımpaşa karşılaşmasında sakatlanan Abdulkadir Parmak’ın yapılan muayenesi ve bugün çekilen MR’ı neticesinde sol uyluk arka adalesinde grade 1 kas yaralanması tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir. Aynı müsabakada rakip oyuncuyla girdiği ikili mücadelede sağ kalçasına aldığı darbe sonrası zorlanma tespit edilen Dorukhan’ın ise çekilen MR’ında sağ uyluk üst adale tendonunda gerilme ve ödem tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal