Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Futbolcularına Uyarı Geldi!

Trabzonspor ile Hatayspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi teknik adam Abdullah Avcı, futbolcularına kritik maç öncesi uyarılarda bulundu.

17.12.2021-09:59 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-10:15)

Süper Lig devlerinden Trabzonspor bu sezon ligde gösterdiği başarılı performansla büyük bir başarı yakaladı. Ligde rakipleriyle arasına önemli bir puan farkı koyarak liderlik koltuğunda bulunan bordo mavililerin son olarak ligde Antalyaspor deplasmanından mağlubiyet ile ayrılarak uzun süren yenilmezlik serisi son bulmuştu. Bordo mavililer Süper Lig'de ise sırada Hatayspor ile karşılaşacaklar. Kritik maç öncesi Abdullah Avcı'nın futbolcularına önemli uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

ABDULLAH AVCI HATAYSPOR MAÇI ÖNCESİ TAKIMI ETRAFINDA TOPLADI

Abdullah Avcı, Hatayspor öncesinde futbolcularına 'Kesinlikle moraliniz bozulmasın, motivasyonunuz düşmesin' diyen tecrübeli hoca, 'Sadece bir maç kaybettik. Ama gereken dersleri de çıkaracağız. Buralara kolay gelmedik. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biz kimseye değil, kendi işimize odaklanacağız. Arkaya bakmak yok'
'Bu takıma sonuna kadar güveniyorum. Camia, taraftar size inanıyorum. Fedakârlık yapacağız ve gereken mücadeleyi ortaya koyacağız. Maç maç ilerlemeye devam edeceğiz... Hesaplarımızdan bir şaşma olmasın ve hedefimize odaklanalım. Bu maç gerçekten bizim için önemli ve taraftarımızın desteğiyle istediğimizi alarak sahadan ayrılalım.' şeklinde takımına uyarılarda bulundu.


ABDULLAH AVCI 48 KARŞILAŞMADA 4 KEZ YENİLGİ ALDI

Bordo mavililer, hocası Abdullah Avcı yönetiminde iki sezonda toplam 48 Süper Lig karşılaşmasında 4 mağlubiyet gördü. 30 karşılaşmayı kazanan Trabzonspor, 14 kez ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, Abdullah Avcı ile 2.16 puan ortalaması yakaladı. Abdullah Avcı, Trabzonspor'da gösterdiği performansla futbolseverler tarafından büyük alkış topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal