Trabzonspor'da Abdullah Avcı Yeni Malatyaspor Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında aldıkları Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

08.01.2022-09:03 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-09:03)

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında ikinci devrenin açılış karşılaşmasında lider Trabzonspor rakibi Yeni Malatyaspor'u kendi sahasında 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Medical Park Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'a karşı aldıkları galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

OYUN PLANIMIZI DOĞRU UYGULADIK

Her maç zor. Rakibe bir fırsat verdik ama hep oyunun içindeydiler. Oyun, ilk yarıda zaman zaman çok durdu. Ne zaman oyun planımızı doğru uygulasak, kaleye indik. İkinci yarı bunu daha fazla yaptık. 1-0’a da, 3-0’a da 3 puan veriyorlar.

Trabzonspor Galibiyet

MALATYASPOR'U OYUNA SOKMADIK

Rakibi fazla devreye sokmadan kazandık. Geri sayıma gittiğimiz bu dönemde, bu önemliydi. Rakibin statik kalması bizi yordu ama kazanmayı bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK ÖNEMLİYDİ

18 maç kaldı. Bir şey kazanmadık, 3 puan kazandık. Taraftarımız, desteğini artırarak devam etsin. Zaman daralıyor. İkinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak önemliydi. Sivasspor karşısında bir final daha var, oraya odaklanacağız.

TARAFTARLARA TRANSFER MÜJDESİ...

Transferde hareketli günler yaşıyoruz. Sol bek transferinde Puchacz, bir aksilik olmazsa yarın veya pazar günü burada olacak. Stoper konusundaki çalışmalarımıza bakacağız. Djaniny’nin sakatlığının net raporu gelecek, ona göre de bir planlama yapacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal