Trabzonspor'a Operasyon Başladı!

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Trabzonspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasına maçın son anlarında gerçekleşen hakem hatası damga vurarak maçın önüne geçti.

25.12.2021-21:32 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-22:38)

Lider Trabzonspor'un kendi sahasında Medipol Başakşehir'i konuk ettiği mücadeleye Halil Umut Meler'in hatalı kararı damga vurdu. Trabzon'da oynanan mücadele 0-0 golsüz eşitlikle sona ererken, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler maçın son anlarında Trabzonspor'un gerçekleştirdiği atakta Siopis'in ceza sahası içerisinde topla buluşmak istediği pozisyonda Başakşehirli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın ceza sahası içerisinde elle oynayarak kendisine avantaj sağladığı pozisyonu es geçerek maça damga vurdu.

HAKEM OPERASYONLARI BAŞLADI

Trabzonspor'un ligdeki harika gidişinin ardından bordo mavili taraftarların 'Bizi durdurmaya çalışacaklar, bize operasyon yapacaklar. ' sözleri bu akşam itibariyle adeta gerçek oldu.

Halil Umut Meler

VAR NEDENSE DEVREYE GİRMEDİ

Medipol Başakşehir karşılaşmasının son anlarında yaşanan %100'lük penaltı pozisyonunda hakem Halil Umut Meler devam kararı verirken VAR'da görev yapan hakem Hakan Ceylan ise muhtemelen bu pozisyon sırasında farklı bir iş ile ilgileniyordu.

%100 PENALTI VERİLMEDİ

Yaşanan tüm spor kamuoyunun penaltı olarak net bir düşünceye sahip olduğu pozisyonda hakem Halil Umut Meler'in devam kararına VAR hakemi Hakan Ceylan'da müdahale etmeyince Trabzonspor'un penaltısı güme gitti ve bordo mavililer 2 kere direğe takıldığı kendi sahasında galibiyete çok yaklaştığı müsabakadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

Hasan Ali Kaldırım

HASAN ALİ KALDIRIM PANİKLEDİ

Karşılaşmanın hemen ardından pozisyonun içerisinde yer alan Medipol Başakşehirli oyuncu Hasan Ali Kaldırım, kendisine penaltı beklenen pozisyonun sorulması üzerine adeta iki ayağı bir pabuça girdi. Başakşehirli Hasan Ali Kaldırım, Trabzonsporlu Siopis ile girdiği pozisyonda ceza sahası içerisinde net bir şekilde elle oynarken, yaşanan pozisyon için yapmış olduğu panik dolu açıklamalarda ;

' Top ayağımdan elime çarptı. Penaltı değil. Bunun sorulması ayıp. ' ifadelerini kullandı.

Hasan Ali Kaldırım'ın top ayağımdan elime çarptı sözlerinin pozisyonun her açısından net bir şekilde bakıldığında doğru olmadığı göze çarparken Başakşehirli oyuncunun 'Bunun sorulması ayıp. ' sözleri ise geceye damga vurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal