12.10.2021-13:09 (Son Güncelleme:12.10.2021-13:29)


1

Trabzonspor transferde genç yeteneklere yöneldi. Bordo mavililer, Afrikalı genç yetenek Abdul Fatawu'yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.



2

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli maç haftasında boş durmadı. Genç ve potansiyeli yüksek olan futbolcuların transferine önem veren Abdullah Avcı, gözünü Afrika kıtasına çevirdi. Abdullah Avcı, Avrupa ülkelerinin aralarında oynadığı karşılaşmaları izlemek yerine Afrika ülkelerinin maçlarını izlemeyi tercih etti.



3

Deneyimli çalıştırıcı Abdullah Avcı, transferde yönünü Afrika'ya çevirdi. Abdullah Avcı'nın özellikle takip ettiği karşılaşmanın ise Gana'nın sahasında Zimbabve'yi 3-1 yendiği karşılaşma oldu. Gana takımında Avrupa'nın önemli takımlarından yer alan yıldız futbolcular varken başarılı teknik adamın gözlerini parlatan isim çok başka oldu.



4

Gana milli takımı'nın sol ayaklı futbolcusu Abdul Fatawu, Abdullah Avcı'nın adeta başını döndürdü. Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex'e oyun stili benzeyen futbolcu 2004 doğumlu ve şimdiden dev takımların takibine girdi. Futbolcu oyun tarzıyla kendisine çok hayran bırakıyor. Genç yetenek için Abdullah Avcı, Trabzonspor yönetimine ısrarlı bir tutum sergiliyor.



5

Abdullah Avcı'nın futbolcu için Trabzonspor yönetimine rapor hazırladığı aktarıldı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın Başkan Ahmet Ağaoğlu'na futbolcunun transferi için rapor hazırladığı aktarıldı. Avcı'nın yönetime bu çocuğu almak için ellerinden ne geliyorsa yapmalarını istediği belirtiliyor.



6

Abdullah Avcı'nın mutlaka transfer edilmesini istediği genç yetenek Abdul Fatawu, 8 Ocak 2004 tarihinde Gana'da doğdu. 17 yaşındaki futbolcu ülkesinin takımlarından Steadfast FC'de forma giymekte. Sol ayağını etkili bir şekilde kullanan genç yıldız, on numara ve hücumun her iki kanadında forma terletiyor. Ganalı futbolcu Abdul Fatawu'nun güncel piyasa değeri ise 500 bin euro olarak gösteriliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR